2. el PlayStation4 alınır mı?

@443652
İlan linki atmak istememiştim ama ısrarla attıracaksınız. Ben 3500 liradan pahalı PS4 Pro olmadığını iddia etmedim. Ucuz ilanlara bakarsanız dediğim fiyatlara PS4 Pro görürsünüz.
Biraz araştırma ve pazarlık ile daha ucuza bulursunuz.

@443652
İlan linki atmak istememiştim ama ısrarla attıracaksınız. Ben 3500 liradan pahalı PS4 Pro olmadığını iddia etmedim. Ucuz ilanlara bakarsanız dediğim fiyatlara PS4 Pro görürsünüz.
Biraz araştırma ve pazarlık ile daha ucuza bulursunuz.

Bayağı uygun fiyat ama tek kol ve sadece 1 oyun var o bir eksi.

Şu konsol savaşını her konuda tartışacak mı insanlar? İkisinin avantajları ve dezavantajları var de ve geç git bu kadar basit.

@443652
Fazla ucuz değil. 3700 liraya PS4 Pro alacak kişi zor bulursunuz. 3700 liraya sıfır Xbox Series S alınır.
@EREN SATAR
PS4 almak istiyorum ve daha ucuza bile gördüm. PS4 Pro almada gözüm yok ucuza alıp özel oyunları oynayıp direkt satacağım.
İlanı öylesine attım. Daha uyguna başka PS4 Pro ilanı bulunabilir.
Komisyon ile 3100 liraya geldiğini unutmamak lazım.

@443652
Fazla ucuz değil. 3700 liraya PS4 Pro alacak kişi zor bulursunuz. 3700 liraya sıfır Xbox Series S alınır.
@EREN SATAR
PS4 almak istiyorum ve daha ucuza bile gördüm.
İlanı öylesine attım. Daha uyguna başka PS4 Pro ilanı bulunabilir.
Komisyon ile 3100 liraya geldiğini unutmamak lazım.

Ben cuma günü Slim 2 kol 25 oyunu 2750 TL'ye sattım ondan ucuz geldi hocam yoksa doğrudur. 😊

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı