2. el PS4 alınır mı?

Lyd19011

Hectopat
Dostlar selamünaleyküm 6000TL bütçem var. 6000TL az diyeceksiniz ama yapacak bir şey yok. Sahibinden'de 4K civarı bir sürü PS4 var.
Fat kasa diyorlar çoğuna alsam sorun yaşar mıyım, fat kasa nedir? Açıklar mısınız Param Güvende ile almayı düşünüyorum, alsam olur mu?

Biraz daha para koyup 7000 8000 TL'ye Xbox Series S almak daha mantıklı olur.

Tamir görmemiş, ses çıkarmayan, HDMI portu düzgün çalışan, DVD okuyucusu çalışan bir cihaz bulursan sorun yaşamadan kullanırsın. Fakat cihazın başlangıç bütçesindeki ilanlara bakarsan yani şu an için 4 bin TL civarında olanlara, tamir görmüş olabilir veya bir arızası olabilir buna dikkat etmen lazım.

Fazla eski olmayan ve işine yarayacak bir ürünse almanı tercih ederim ama yırtık pırtıksa, eskimişse üstüne biraz daha koyup daha kalitelilerini alabilirsin.

Dostlar selamünaleyküm 6000TL bütçem var. 6000TL az diyeceksiniz ama yapacak bir şey yok. Sahibinden'de 4K civarı bir sürü PS4 var.
Fat kasa diyorlar çoğuna alsam sorun yaşar mıyım, fat kasa nedir? Açıklar mısınız Param Güvende ile almayı düşünüyorum, alsam olur mu?

PS4 oyunları gereksiz çok pahalı RDR 2 1500TL falandı galiba Xbox One S alın 1 TB çift kol performans olarak daha iyi ve oyunlar kat kat daha ucuz RDR 2'yi 150 TL'ye aldım.

Fat degil de slim alsan daha iyi olacaktir. Sonrasinda da hem kolay satilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı