2.el PS4 alınırken nelere dikkat edilmeli?

TarıkBugra55

Hectopat
Arkadaşlar yarın 2.el bir PS4 almaya gideceğim bu benim ilk konsolum olacağı için çok bir bilgim yok. Alacağım adam PSN hesabını cihazdan kaldırdığı için içinde şu an mevcut oyun yokmuş. Ben bu cihazı alırken oyun testinden başka nelerine dikkat etmeliyim? Sürümü için adam en yeni sürümü dedi ama cuh numarasını vermedi oraya gittiğimde bakacağım en yeni sürüm olması için cuh kodu ne olması lazım? Son olarak cihazın kırık olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Bu arada cihaz PS4 Slim kasa.

Arkadaşlar yarın 2.el bir PS4 almaya gideceğim bu benim ilk konsolum olacağı için çok bir bilgim yok. Alacağım adam PSN hesabını cihazdan kaldırdığı için içinde şu an mevcut oyun yokmuş. Ben bu cihazı alırken oyun testinden başka nelerine dikkat etmeliyim? Sürümü için adam en yeni sürümü dedi ama cuh numarasını vermedi oraya gittiğimde bakacağım en yeni sürüm olması için cuh kodu ne olması lazım? Son olarak cihazın kırık olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Bu arada cihaz PS4 Slim
Bu arada cihaz PS4 Slim kasa.
2116 a 2116 b veya 2016 a 2016 b birtek o var tam hatırlamıyorum

Peki cihazın kırık olup olmadığını oyuna Online bağlanmadan başka bir yöntemle anlayabilir miyim?
Yani orada internete bağlandıysa ve YouTube internet tarayıcısı vb. Ye giriyorsa cihaz kırık olmuyor mu?
?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı