2. El PS4 için 700-800 TL Verilir mi?

FexLevia

Megapat
PS4 alacağım 2-3 hafta sonra. Kendi paramla alacağım için sıfır Playstation alamam. Bu sebeple 2. el temiz 700-800 TL'ye alınır mı? Oyun içinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tahmin edeyim garantisiz siyah 500GB Tek kol yaninda Uncharted ya da GTA 5.

Bence garantisiz cihazdan uzak durun. Adam aptal degil herhalde. Niye cihazini ucuza versin? Paranoyak olun. Her seyinden suphelenin.

PS4 hakkinda bilgim yok ama PS3'um vardi. Adamdan fan sorunlu olarak aldim. Kirik oyunlu 2 kol 450 lira. Ben yaparim macununu degistiririm dedim. Actim. Bi parcasini kirdim. Gittim 70 lira verdim bi serit Data kablosu icin. 2 gun sonra YLOD hatasi verdi. Yani su an PS3 çöp. Oylece yatiyor.

Tanidik cafe sahibi yada PS'si olan tanidik varsa onuda al git. PS4 ile bilgim yok ama PS3'ler isindiktan sonra YLOD yada RLOD oluyor.

Adamla satis sozlesmesi yaptir. Yapmazsa alma. Yaz kagida xxxx seri numarali xxx GB PS4'u XXXX XXXX kisiden XXX fiyata satin aldim. Cihaz 1 hafta bende kalacak. Eger sikinti olursa XXXX XXXX adli kisiye teslim edilecektir diye yazdir. Arkasina adamin TC Kimlik fotokopisini zimbala. Ya da fotokopi cektirdigin kagida yazdir.

Yoksa adam salak degil piyasasi 800 900 1000 olan makineyi niye 700'e satsin ?

2. el Xone daha ucuz. Yanına bir de EA Access alırsın. 60TL BF1 Tıtanfall 2 FIFA 17 vs bedavaya gelir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı