2. el PS4 kaç TL'ye satılabilir?

Merhaba arkadaşlar, başlıktan da gördüğünüz gibi 2. el PlayStation 4 konsolu satmak istiyorum. Cihaz 500GB'lık standart sürüm ayrıca PSN hesabını da yanında vereceğim. Hesapta 100'den fazla oyun var. RDR2, R6, Battlefield 5, 1, 4 gibi oyunlar var. Oyunların güncel değeri 5000-7000 arası. Sizden bir fiyat önerisi istiyorum sizce kaçtan satmalıyım?
Cihaz tek kol ile 6000₺ oyunlarda dahil olunca 7000₺’den açılışı yap

Nerede sıfır PS4 10K'ya?

kusura bakma yanlış okudum ilkinde.

Bu ürünler sıfır değil teşhir ürünü belkide 2.eldir zaten açıklamayı okursan satıcı belirtmiş depodan gelen ürün diye hangi depodan nasıl gelmiş.Satıcı ürüne sıfır diyemiyor

IMG_1235.jpeg

Merhaba arkadaşlar, başlıktan da gördüğünüz gibi 2. el PlayStation 4 konsolu satmak istiyorum. Cihaz 500GB'lık standart sürüm ayrıca PSN hesabını da yanında vereceğim. Hesapta 100'den fazla oyun var. RDR2, R6, Battlefield 5, 1, 4 gibi oyunlar var. Oyunların güncel değeri 5000-7000 arası. Sizden bir fiyat önerisi istiyorum sizce kaçtan satmalıyım?
PlayStation Fiyat Teklifi - PS5, PS4 Konsol Değerleme arkadaşa ben sattım bu siteden fiyat teklifi aldım.. hatta siteden aldığım fiyatın fazlasına aldı kutusuda vardı.. istanbul küçükçekmecede nakit verdi paramı

Playstation değerine satmak istiyorsanız PlayStation Fiyat Teklifi - PS5, PS4 Konsol Değerleme sitemizden fiyat alabilirsiniz. İstanbul Küçükçekmece de meydanda bulunan mağazamızda testlerini yapıp satın alıyoruz. Ödemeleriniz nakit olarak yapılmaktadır. PlayStation oyun konsolunu değerine alalım

PlayStation 5, PlayStation 4 ve diğer modeller için anında fiyat teklifi alın. Konsolunuzun durumuna göre en iyi fiyatı veriyoruz.

Web sitemiz ps4 ve ps5 özellikleriniz girdikten sonra fiyat teklifi vermektedir. Fiyatı kabul etmeniz durumunda anlaşmamıza bağlı olarak gelip alabiliriz yada mağazamıza getirebilirsiniz. Getirdiğiniz takdirde yol paranız karşılanmaktadır

playstation alan yerler

ps5 satmak istiyorum

ps5 alan yerler

ps4 satmak istiyorum

ps4 alan yerler

ps satmak istiyorum

ps alan yerler

PlayStation Fiyat Teklifi - PS5, PS4 Konsol Değerleme

PlayStation Satmadan Önce Yapılması Gerekenler - Kontrol Listesi​

PlayStation satmadan önce yapılması gerekenler listesi ile konsolunuzun değerini maksimuma çıkarın. Bu kontrol listesini takip ederek daha yüksek fiyat teklifi alabilirsiniz.

✅ Satış Öncesi Kontrol Listesi​

🧹 Temizlik ve Bakım​

• Dış Temizlik: Mikrofiber bezle temizleyin
  • Port Temizliği: USB, HDMI portlarını temizleyin
  • Fan Temizliği: Havalandırma deliklerini temizleyin
  • Kol Temizliği: DualShock/DualSense kolları temizleyin

🔧 Fonksiyon Testleri​

• Açılma Testi: Konsol düzgün açılıyor mu?
  • Oyun Okuma: CD/Blu-ray okuma testi
  • Ses-Görüntü: HDMI çıkış kontrolü
  • Network: WiFi ve ethernet bağlantısı
  • USB Portları: Tüm USB portları çalışıyor mu?

📦 Aksesuar Kontrolü​

• Orijinal Kutu: Varsa büyük bonus
  • Oyun Kolları: 1 veya 2 adet DualShock/DualSense
  • Kablolar: HDMI, USB, power kablosu
  • Kullanım Kılavuzu: Orijinal kılavuz
  • Garanti Belgesi: Varsa ek değer

💰 Değer Artırma Stratejileri​

• Timing: Kış aylarında satış yapın (%10-15 bonus)
  • Paketleme: Orijinal kutu ile paketleyin
  • Oyunlar: Popüler oyunlarla birlikte satın
  • Çoklu Satış: Birden fazla konsol varsa toplu sat
satmak istiyorsan

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı