2.el PS5 mi alınmalı sıfır mı?

onurcan28

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bu yazın çalışarak PS5 almak istiyorum fakat aklıma takılan bir soru var. Sıfır mı almalıyım? Şimdi CD'li veya dijital ve sorunsuz olmasını istiyorum, bir de elimde Series S var. Şu an onu satıp üstüne koysam daha mı mantıklı olur? Yani kısaca Series S'i satıp üstüne bütçe ekleyip 2.el mi almalıyım, sıfır mı? Yani sorunsuz olması her zaman daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bu yazın çalışarak PS5 almak istiyorum fakat aklıma takılan bir soru var. Sıfır mı almalıyım? Şimdi CD'li veya dijital ve sorunsuz olmasını istiyorum, bir de elimde Series S var. Şu an onu satıp üstüne koysam daha mı mantıklı olur? Yani kısaca Series S'i satıp üstüne bütçe ekleyip 2.el mi almalıyım, sıfır mı? Yani sorunsuz olması her zaman daha iyi.
Eğer PS5 almak istiyorsan, 2. el almak bazen mantıklı olabilir, özellikle Series S’i satıp bütçeni artırarak. Sıfırın tek farkı sadece daha güvenli ve daha uzun ömürlü olması. 2. elde de temiz bir cihaz bulursan çok bir şey fark etmez. Ben sıfır aldım ama senin yerinde olsam 2. el alırdım. CD’li model almak, uzun vadede fiziksel oyunlarla daha esnek olmanı sağlar, ancak dijital versiyon biraz daha uygun fiyatlı olur. Sonuç olarak, eğer bütçen yetiyorsa sıfır almak daha güvenli olabilir ama daha uygun fiyata almak istersen Series S’i satıp 2. el PS5 de alabilirsin, ancak o zaman sorunsuz olduğundan emin olman lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı