21499 TL'ye sıfır PS5 Slim alınmalı mı?

Yok ben sıfır almayı düşünüyorum güvenemiyorum

Nasıl değil yani
Demek istediği baktığınız yerdeki satıcı Teknosa'nın kendisi değil herhangi X bir firma. Yani bilmiyoruz satıcı güvenilir mi değil mi. Ona dikkat edin demek istemiş arkadaş. Çünkü bazı ithalatçı garantili satış yapan internetteki satıcılar kullanılmış ürün gönderebiliyorlar. Birde buraya bakın. Satıcısı incehesap. Bilindik bir yerdir. Buradan alan arkadaşlar varsa fikirlerini yazabilir mi? Ps5 satışlarında herhangi bir problem oluyor mu? https://www.incehesap.com/sony-playstation-5-digital-edition-oyun-konsolu-fiyati-76889/

Demek istediği baktığınız yerdeki satıcı Teknosa'nın kendisi değil herhangi X bir firma. Yani bilmiyoruz satıcı güvenilir mi değil mi. Ona dikkat edin demek istemiş arkadaş. Çünkü bazı ithalatçı garantili satış yapan internetteki satıcılar kullanılmış ürün gönderebiliyorlar. Birde buraya bakın. Satıcısı incehesap. Bilindik bir yerdir. Buradan alan arkadaşlar varsa fikirlerini yazabilir mi? Ps5 satışlarında herhangi bir problem oluyor mu? Sony PlayStation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) - incehesap.com
İncehesap iyidir, aldığım SSD'nin garantisini bitmesine 2 hafta kala bozulmuştu, ellerinde aynısı yok diye aynı kapisitede başka bir ürün ile sıfır değişim yaptılar.

İncehesap iyidir, aldığım SSD'nin garantisini bitmesine 2 hafta kala bozulmuştu, ellerinde aynısı yok diye aynı kapisitede başka bir ürün ile sıfır değişim yaptılar.
Bende bir çok kez alışveriş yaptım sorun çıkmadı hiç. Ama Ps5 tarafını bilmiyorum sadece. Onlar da ithalatçı satıyor. Bence arkadaş incehesap'dan alabilir Ps5'i. En azından kullanılmış ürün göndereceklerini sanmıyorum.

Bende bir çok kez alışveriş yaptım sorun çıkmadı hiç. Ama Ps5 tarafını bilmiyorum sadece. Onlar da ithalatçı satıyor. Bence arkadaş incehesap'dan alabilir Ps5'i. En azından kullanılmış ürün göndereceklerini sanmıyorum.
Benim aldığım ssd ithalatçı garantili idi yanlış bilmiyorsam. PS5 mevsuzu daha ayrı tabii ki ama yinede incehesap'dan alırdım, ay fiyat sonuçta.

Demek istediği baktığınız yerdeki satıcı Teknosa'nın kendisi değil herhangi X bir firma. Yani bilmiyoruz satıcı güvenilir mi değil mi? Ona dikkat edin demek istemiş arkadaş. Çünkü bazı ithalatçı garantili satış yapan internetteki satıcılar kullanılmış ürün gönderebiliyorlar. Bir de buraya bakın. Satıcısı İncehesap. Bilindik bir yerdir. Buradan alan arkadaşlar varsa fikirlerini yazabilir mi? PS5 satışlarında herhangi bir problem oluyor mu? Sony PlayStation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) - incehesap.com

Babam internetten almaz mağazaya gidip almamız lazım.

Babam internetten almaz mağazaya gidip almamız lazım.
Rehber: İthalatçı garantili PS5 almak Buradaki konuya bakarak bir fikir edinebilirsiniz. Benim orada yazdığımı okuyun eğer ithalatçı garantili satan herhangi bir esnaftan almak isterseniz. Bilkom garantili alacaksanız eğer onların fiyatı 21 bin TL düzeylerinde olmaz maalesef. Siz Teknosa, Vatan gibi yerlerden almak istiyorsanız onlar sadece resmi Bilkom garantili Ps5 satıyorlar. Bilginiz olsun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı