2. el PSU alırken neye dikkat etmem gerekir?

Askerr

Decapat
Daha fazla  
2. el powerbooster 400W PSU almayı düşünüyorum ama aldıktan sonra ne testi yapabilirim, sıkıntısı var mı nasıl anlarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
2. el powerbooster 400W PSU almayı düşünüyorum ama aldıktan sonra ne testi yapabilirim, sıkıntısı var mı nasıl anlarım?
Sıfır almamak en garantisi şakası yok bir sorun olsa komple sistem yanabilir.

Yükteyken volt kanalları fazla düşmesin yeter. Zaten 400 wattlık makine pek bir şey olmaz.
1684934126124.png

Hadron, Frisby, Powerboost, Gamepower vs. gibi kalitesiz markalar dışında PSU seçmen iyi olur. Fsp, High Power, Xigmatek, Asus, Zalman gibi markalar seçmek en dikkat ettiğin şey olsun.

Hadron, Frisby, Power Boost, Gamepower vs. gibi kalitesiz markalar dışında PSU seçmen iyi olur. FSP, High Power, Xigmatek, ASUS, Zalman gibi markalar seçmek en dikkat ettiğin şey olsun.

İyi diyosunda onlarda pahalı peki Hadron Power Boost vs. Onları alırsak ne olabilir?

İyi diyosunda onlarda pahalı peki Hadron Power Boost vs. onları alırsak ne olabilir?

400W'lık modellerini 300'e 400'e rahat bulabilirsin. Bunların dışında aldığın kalitesiz markalarda, sistemsel sıkıntılar yaşayabilirsin. Yok kardeşim benim sistem zaten tırt, zaten değiştireceğim gibi bir düşüncen varsa tabii ki kullanılabilir. Sistem sağlığı açısından PSU önemlidir.

400W'lık modellerini 300'e 400'e rahat bulabilirsin. Bunların dışında aldığın kalitesiz markalarda, sistemsel sıkıntılar yaşayabilirsin. Yok kardeşim benim sistem zaten tırt, zaten değiştireceğim gibi bir düşüncen varsa tabii ki kullanılabilir. Sistem sağlığı açısından PSU önemlidir.

Peki platoon alınır mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı