A Alp Kale Hectopat Katılım 18 Haziran 2017 Mesajlar 14 5 Kasım 2022 #1 https://www.sahibinden.com/ilan/iki...1-gb-asus-rog-16-gb-remli-pc-1061156272/detay arkadaşlar alınır mı? Pek 2. el almanin taraftarı değilim fakat fiyat uygun geldi sizlere sormak istedim bu ayarda bir bilgisayar arıyorum uzun zamandır.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...1-gb-asus-rog-16-gb-remli-pc-1061156272/detay arkadaşlar alınır mı? Pek 2. el almanin taraftarı değilim fakat fiyat uygun geldi sizlere sormak istedim bu ayarda bir bilgisayar arıyorum uzun zamandır.
HakanYılmazzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 2.108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #21 Nor0 dedi: Kartın ne tür ortamda mining yapıldığı da önemli serin ortamda yapıldıysa markası da iyise pek bir şey olmaz ama ömrü azalırmı orası tartışılır. Genişletmek için tıkla... Bende ondan bahsediyorum. Mining yapılan ekran kartı her aman soru işaretidir. Artı 0 Eksi
Nor0 dedi: Kartın ne tür ortamda mining yapıldığı da önemli serin ortamda yapıldıysa markası da iyise pek bir şey olmaz ama ömrü azalırmı orası tartışılır. Genişletmek için tıkla... Bende ondan bahsediyorum. Mining yapılan ekran kartı her aman soru işaretidir.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #22 HakanYılmazzz dedi: Bende ondan bahsediyorum. Mining yapılan ekran kartı her aman soru işaretidir. Genişletmek için tıkla... İnsanın aklında soru işareti kalır. Az miningli bulursun bakımını yaparsın belki 3 5 sene kullanırsın orası belli olmaz tabii. Artı 0 Eksi
HakanYılmazzz dedi: Bende ondan bahsediyorum. Mining yapılan ekran kartı her aman soru işaretidir. Genişletmek için tıkla... İnsanın aklında soru işareti kalır. Az miningli bulursun bakımını yaparsın belki 3 5 sene kullanırsın orası belli olmaz tabii.
HakanYılmazzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 2.108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #23 Nor0 dedi: İnsanın aklında soru işareti kalır. Az miningli bulursun bakımını yaparsın belki 3 5 sene kullanırsın orası belli olmaz tabii. Genişletmek için tıkla... Satıcı zaten sıkıntılı. Daha önce aldığı yorumlara bakın. Bu PC alınmaz bence. Artı 0 Eksi
Nor0 dedi: İnsanın aklında soru işareti kalır. Az miningli bulursun bakımını yaparsın belki 3 5 sene kullanırsın orası belli olmaz tabii. Genişletmek için tıkla... Satıcı zaten sıkıntılı. Daha önce aldığı yorumlara bakın. Bu PC alınmaz bence.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #24 HakanYılmazzz dedi: Satıcı zaten sıkıntılı. Daha önce aldığı yorumlara bakın. Bu PC alınmaz bence. Genişletmek için tıkla... Sıkıntılıysa uzaklaşın derim bence. Artı 0 Eksi
HakanYılmazzz dedi: Satıcı zaten sıkıntılı. Daha önce aldığı yorumlara bakın. Bu PC alınmaz bence. Genişletmek için tıkla... Sıkıntılıysa uzaklaşın derim bence.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 8 Kasım 2022 #25 Ekran kartı hariç kötü bir kasa. Hatta ekran kartı da bu devirde alınacak bir kart değil, 3060 Ti muadili bir kart. Yine de 5500 darboğaz yapacaktır 1080P'de. Artı 0 Eksi
Ekran kartı hariç kötü bir kasa. Hatta ekran kartı da bu devirde alınacak bir kart değil, 3060 Ti muadili bir kart. Yine de 5500 darboğaz yapacaktır 1080P'de.
KS KS A Alp Kale Hectopat Katılım 18 Haziran 2017 Mesajlar 14 9 Kasım 2022 #26 HakanYılmazzz dedi: Satıcı zaten sıkıntılı. Daha önce aldığı yorumlara bakın. Bu PC alınmaz bence. Genişletmek için tıkla... https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-ryzen-5-5500-galax-rtx-2060-ve16-gb-ram-1-tb-oyun-bilgisayari-1061385911/detay/ 8900 civarına anlaşabilirim gibi gözüküyor bu sistem için ekstra kasa alacağım sizce alınır mı hızlı dönerseniz sevinirim Artı 0 Eksi
HakanYılmazzz dedi: Satıcı zaten sıkıntılı. Daha önce aldığı yorumlara bakın. Bu PC alınmaz bence. Genişletmek için tıkla... https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-ryzen-5-5500-galax-rtx-2060-ve16-gb-ram-1-tb-oyun-bilgisayari-1061385911/detay/ 8900 civarına anlaşabilirim gibi gözüküyor bu sistem için ekstra kasa alacağım sizce alınır mı hızlı dönerseniz sevinirim