Palit RTX 2080 Ti ve i9-9900KF sistem 2. el alınır mı?

3090 Ti ne alaka 2080 Ti daha çok güç tüketiyor ve eski 3070 güncel ve daha az güç tüketiyor.2.el bir sisteme 25k civarı para vermek saçma. O sistem 20k fiyatta olsa tamam diyeceğim fakat PSU vs çok kaliteli parçalar kullanılmamış.
Kasa dışında dandik bir parça söyleyin hak vereceğim. Dandik dediğiniz psu forza ya ait. kendisi yabancı piyasada 150-200 dolar. Everest sadece marka basıp türkiye satışını yapıyor.

Yorumlarınız için teşekkürler, bu sistem üzerinden ilerlediğim denklemde PSU ve mümkünse kasa değişimi dışında benim işimi görecektir olarak yorumladım. Bu sistem hoşuma giden bir sistem aslında. İlerleyen dönemde bu sistemi almış olmaz isem attığınız alternatifleri kesinlikle düşüneceğim. Bu sistem üzerinde ilerleme sebebimde ödemede arkadaşımın güzel yardımda bulunması büyük bir etken. Tekrardan hepinize teşekkürler.

O sistemin işlemcisini yükseltmek istediğinizde anakartıda değiştirmeniz gerekecek daha üstü işlemci yok çünkü o sokette.

Kasa dışında dandik bir parça söyleyin hak vereceğim. Dandik dediğiniz PSU Forza'ya ait. Kendisi yabancı piyasada 150-200 dolar. Everest sadece marka basıp Türkiye satışını yapıyor.

Aynı fiyata kaliteli sıfır ve önü açık bir sistem almak varken neden bu sistem alınsın.

İkinci el sistemlerin amacı uygun fiyat olmasıdır. Aynı fiyata 3070 zorlarsan 3070 Ti'li garantili sıfır sistemler düşüyor ben olsam kesinlikle almam.

• MSI Z390-A Pro Intel Z390 Soket 1151 DDR4 4400(O.C.) MHz ATX Anakart
  • Intel İ9-9900KF 3.6 GHz 5.0 GHz 16M 1151p - Tray.
  • CM MasterLiquid ML240L V2 RGB 24cm Sıvı CPU Soğutucu
  • Samsung 970 EVO 1TB SSD m.2 NVMe MZ-V7E1T0BW
  • Palit RTX2080TI GAMINGPRO RGB 11GB 352Bit GDDR6
  • Corsair Vengeance LPX 16GB 3000MHz DDR4 Ram 2x
  • Everest ETX-750-1 750W 80 Plus Gold Aktif PFC 12cm Fan PSU
  • MSI MAG Vampiric 010M Temperli Cam 1x Fan RGB ATX Bilgisayar Kasası
Fiyat fazla sistem o kadar da iyi değil kendinize gelin :) İyi forumlar.

Sabah sizin önerilerinizi ön plana alarak tekrar bir değerlendireceğim :) Birazcık inceleyince bu sistemler daha mantıklı gelmeye başladı.

Alternatif olarak daha iyi performans alacağım sistem önerilerini bekliyorum o zaman kafa karışıklığımı minimuma indirmek için :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı