2. el Razer Blackwidow V3 mini HyperSpeed klavye alınır mı?

mkaeyarus

Femtopat
Daha fazla  
https://shbd.io/s/hPFnS1le bu ürünün sahibiyle uzun bur pazarlıkla 2000 TL'ye kadar düşürdüm sıfırları 8000TL'ye satiliyor. Ya da bu alınmazsa 2500 TL'ye kadar ne önerirsiniz? Tek isteğim siyah setupum olduğu için siyah olması bir de aldıktan 3 ay sonra bozulmasin yeter. Şimdiden teşekkürler.

https://shbd.io/s/hPFnS1le bu ürünün sahibiyle uzun bur pazarlıkla 2000 TL'ye kadar düşürdüm sıfırları 8000TL'ye satiliyor. Ya da bu alınmazsa 2500 TL'ye kadar ne önerirsiniz? Tek isteğim siyah setupum olduğu için siyah olması bir de aldıktan 3 ay sonra bozulmasin yeter. Şimdiden teşekkürler.

Bütçe biraz çıkarsa.

Ne zaman alınmış garantisi faturası vs. hakkında bilgi vermemiş, ufak bir pazarlık payı vardır yazılmış ama %50 indirim yaptırmayı başarmışsın :D 3 Ay sonra bozulmasın gibi bir isteği varsa kesinlikle hele ki klavyede 2. el alma, bozulursa muhattap bulamazsın ben verirken sağlamdı der çıkar işin içinden. Tavsiyem kaliteyi düşürüp 0 alman.

Bütçe biraz çıkarsa.

Biraz daha alti nedir örneğin Aula F87 aktif olarak 2200 lira veya daha alti K616 Pro 1500K530 Pro 1800 ya da başka bir öneriniz var mi?

Ne zaman alınmış garantisi faturası vs. hakkında bilgi vermemiş, ufak bir pazarlık payı vardır yazılmış ama %50 indirim yaptırmayı başarmışsın :D 3 ay sonra bozulmasın gibi bir isteği varsa kesinlikle hele ki klavyede 2. el alma, bozulursa muhatap bulamazsın ben verirken sağlamdı der çıkar işin içinden. Tavsiyem kaliteyi düşürüp 0 alman.

Evet o yüzden gerek var mı acaba diye sordum.

F87 nin gasket mount, endorfy tray mount.

Montaj şekilleri klavyenin sesini çok etkiliyor. Ayrıca F87 nin kasası yalıtım doluyken endorfynin boş kasasının içi.

Kalite anlamında ikisi de iyi modeller ama ses ve hissiyat açısından bu saydığım sebeplerden dolayı F87 daha iyi.
Teşekkür ederim. Büyük ihtimal f87 alacağım belki daha sonra türkçe siyah bur keycaps alırım.

Kulaklık olarak bir öneriniz var mı?

Teşekkür ederim. Büyük ihtimal F87 alacağım belki daha sonra Türkçe siyah bur keycaps alırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı