2. el ROG G18 ne kadar eder?

Teccno

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Meslek
Mekatronik Mühendisi
ASUS ROG STRIX G18 G814JI i9-13980HX RTX4070 64 RAM 18" WQXGA 90k Fiyat koydum Sahibinden'de.

Piyasaya genel olarak bakıp fiyatı koydum. 1 yıl 7 ay garantili cihaz için iyi fiyat gibi geldi, ama foruma sormadan da olmaz. Bir göz atın istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop piyasasında bu kadar sıfıra yakın kimse almıyor hocam. Mesela aşağıdaki laptop 92 bin neden alsınlar ki 4070 laptop?
veya
sizin laptop

bu fiyata inmiş. Sıfırından en az yüzde 20 az yazmanız lazım ki alıcı bulun.

İnternetten güncel fiyatının uçukluğuna bakıp bu fiyatı mı yazdınız? O bütçede RTX 4080 laptop, yanına da monitör dahil ekipman dizilir hatta RTX 4090 laptop alınır. Bu 256 GB S20 FE'nin fiyatı 21K'yı geçti diye ikinci elde 18k istemek kadar mantıksız bir hareket.

Pazarlıkla 80-82 ye bırakırım diye düşünüyorum. Ayrıca attığınız versiyonu max-Q benimkisi max-P modeller farklı, Lenovo evet fiyatı güzelmiş de ryzen işlemci ile intel işlemci bir olmuyor, hele nvidia ile uyum konusunda. Amd çok çektirdi bana zamanında. sürücüler konusunda.
Ayrıca bir çok programın ve oyunun single core olduğunu düşünürsek:

1719001208516.png

İnternetten güncel fiyatının uçukluğuna bakıp bu fiyatı mı yazdınız? O bütçede RTX 4080 laptop, yanına da monitör dahil ekipman dizilir hatta RTX 4090 laptop alınır. Bu 256 GB S20 FE'nin fiyatı 21K'yı geçti diye ikinci elde 18k istemek kadar mantıksız bir hareket.
Laptop piyasasında bu kadar sıfıra yakın kimse almıyor hocam. Mesela aşağıdaki laptop 92 bin neden alsınlar ki 4070 laptop?
veya
sizin laptop

bu fiyata inmiş. Sıfırından en az yüzde 20 az yazmanız lazım ki alıcı bulun.

Son düzenleme:
75K mı diyorsunuz ?
60K diyorum o da hatrın için. 😃

Hocam kimse 4080 laptop alabilecekken 4070 cihaza bu kadar para vermez. Soğutma panel filan çoğu kişi anlamaz. Anlayan da çok önemsemez 4080'i performans için alır. Aylarca kalır ilanda. 75K param olsa bunu almak yerine giderim Sıfır 4080 Vector alırdım 65K fiyata giderim sağlam monitör alırım kalan parayı da yerim.

60K diyorum o da hatrın için. 😃

Hocam kimse 4080 laptop alabilecekken 4070 cihaza bu kadar para vermez. Soğutma panel filan çoğu kişi anlamaz. Anlayan da çok önemsemez 4080'i performans için alır. Aylarca kalır ilanda. 75K param olsa bunu almak yerine giderim Sıfır 4080 Vector alırdım 65K fiyata giderim sağlam monitör alırım kalan parayı da yerim.

Yani laptop almak isteyenle masaüstü dizmek isteyen arasında fark olduğu gibi, cihazlar arasındaki fark da büyük bence ama tabi yorumun için sağol.

Teklifler geliyor param güvende yada dolap falan 80-85 ama elden vermeyi düşünüyorum cihazı. Ama yine de foruma bir sormak istedim. Burada muhabbet iyi oluyor.

Hocam alınmak yok. G18 sıfır 4080'li paneli leş bir Vector'ya da ROG 65k satıldığı müddetçe bence siz 70- 75 k çok zor satarsınız. Kaldı ki içindeki 4070. 4070'e aynı paraya gider Raider alırım, ya da 4 k Stealth'ya da 71k 4K Razer 3080 Ti sıfır kutulu. ROG hafif siklet döner bir anda. Panelin 18' QHD olması dışında tek artısı yok. Ne OLED ne de 4K. İçindeki işlemci çok iyi. Donanımı bir yere kadar kaliteli. Üründe 4080 olsa fiyat(90k) yine yüksek. Üstteki Legion sizin makineyi ezer yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı