2. el ROG G18 ne kadar eder?

Bu arada MSI cihazlarda https://www.msi.com/faq/notebook-684 NOS olayı var, yani cihaz güç ihtiyacı için sürekli bataryadan yiyor. 2 yılın sonunda %50-60 ömürde bataryanız kalıyor, onun hakkında da bilgilendirmek isterim.

@Teccno 85 veren var mı cidden?
Bana yönlendirebilir misiniz?
Çok iyi bir fona sahibim de (!). 😃😃😃

1719002012363.png

MSI cihazların bildiğiniz gibi ekranı leş, bu nos olayı bataryayı öldürüyor, üstüne üstlük batarya değişimi aşırı pahalı 10-12K istiyorlar, bilemedim pek aynı klas değiller. Ayrıca 4080'in 280W adaptör ile 175W çekebileceğini çok sanmıyorum. Soğutma da cabası.

Masaya monitör koyacak adam neden laptop alsın, o da biraz kurgu gibi.

Son düzenleme:
Nos olayı var, yani cihaz güç ihtiyacı için sürekli bataryadan yiyor.

Katana'dan Raider kadar MSI geçti elimden. Katana GF76'ım da bahsettiğiniz sorun vardı. Üst segment ben rastlamadım da duymadım da. Yeni 14.nesil bilmiyorum ama. Ayrıca kusursuz ürün yoktur. ROG kusur saysak daha doğrusu riskini coil whıne ne demeli? MSI savunduğum yok yanlış anlaşılmasın ama yabancı forumlarda ve yaşadığım ülkede bazen duyuyorum cw sorunu. Çözen de var katlanan da. Her sesi cw sanan da var. Ayrıca 85-80 k veren varsa düşünmeden satın. İmkansıza yakın bir ihtimal ayağınıza gelmiş yani.

MSI cihazların bildiğiniz gibi ekranı leş.

Nasıl leş? FHD hariç MSI kullandın mı hiç? Stealth Studio'ya da OLED Raider mesela? Şu sarı sitedeki ürün mesela ekranı leş?
İşlemci olarak sizin ürüne denk değil. Lakin ekran kartı aynı sayılır. Paneli sizi ezer üstüne 15 ay garantili ve 48 k!

Coil whine yok cihazımda, sadece 7000RPM dönerken fanlardan hafif bir ses geliyor o kadar. Dengeli modda kullanıyorum cihazı, yani fanlar 6000RPM'i çok geçmiyor.

Eğer cw denk gelirse umarım gelmez. Rus kullanıcılar armory silip g-helper yükleyip birkaç ayarla cw susturduğunu söylüyor (ne kadar doğru fikrim yok)

OLED kolay kolay yanmaz o hikayeyi geçin. 2'5 yıldır 4 k OLED laptop cayır cayır çalışıyor. Sony TV hala çalışıyordu(çalındı ne yazık ki) telefon çalışıyor. OLED hayatın her yerinde artık. Küçük şans.

OLED kolay kolay yanmaz o hikayeyi geçin.

Rusya'nın soğuğunda belki evet, ama hatayın 50-55 derece sıcağına dayanır mı bilmem. Hikaye değil gerçek :D, tespitleriniz çok bireysel, objektif yorum arıyorum daha çok. Ayrıca 17-18 inç ekranada 4K ile 2K'yı ayırt edemezsiniz, siz de biliyorsunuz :D Bu kadar küçük ekranlarda farkı anlamak çok zor.

İlk arkadaşınki gibi örnekleme yapacak olursam 4K ile Low FPS almak varken 2K ile High FPS almayı tercih eder insanlar.

Rusya sandığınız kadar soğuk değil. 35C. Son bir haftadır ekstrem şekilde 22 🤣
Haklısınız objektif yorum olmayabilir. Buna rağmen fikir alıp vermek için buradayız. Z5 premium cihazımda ki 4 k panel ve diğer paneller bile gözle görülür şekilde farklıyken 15'6 OLED 4 k panel ve 2K FHD nasıl aynı olsun. Ayrıca dünyada nadir yerlerde 55+ sıcaklık var. Hissedilen sıcaklık farklı reel sıcaklık çok farklı. Hatay ya da Antalya'ya da laos 😅

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı