2. el router alınır mı?

Dariahlazatova

Hectopat
Arkadaşlar yaşadığım il içinden tenda AC11 router buldum. Fiyatına 250TL diyor ama daha tam detayını konuşmadık. Sizce o fiyata 2. el router alınır mı?

Sıfırı da çok pahalı değil diye baktım şimdi birkaç siteden yani hafif anlıyorsan, anlamıyorsan hafif anlayan bir arkadaşını götür, kırık çıkık bir şey var mı, hani kasada çizik, zorlama izi gibi eksik bir vida var mı, kontrol et, sonra alabilirsin.

Anlayan hiç arkadaşım yok ya maalesef. Ben de hiç anlamıyorum. Kaliteli router arıyorum 5GHz performansı olan ama bulamadım.

Arkadaşlar yaşadığım il içinden tenda AC11 router buldum. Fiyatına 250TL diyor ama daha tam detayını konuşmadık. Sizce o fiyata 2. el router alınır mı?

Bu ürünü kullanıyorum çok memnunum. Keenetic ana modem var. Bunu menzil genişletici olarak satın aldım ve kurulum için farklı senaryolar mevcut. Müşteri hizmetlerinin desteği falan güzel. Satın almanı öneririm.

5GHz desteği var mı? Benim isteğim ev halkının rahatça Wi-Fi kullanabilmesi. Çünkü sürekli Wi-Fi kopuyor ve mesafe uzak olduğu için hızı çok düşük.

Fark yarattı mı peki? Mesafe olarak çekim gücünü ne kadar etkiledi?

Fark yarattı mı peki? Mesafe olarak çekim gücünü ne kadar etkiledi?

Fark yarattığını düşünüyorum. Daha çok evin diğer ucundaki televizyon için ve o alanda kullanılan telefonlar için satın aldım bu cihazı. Evdeki 2.4GHz ağı komple kapattım. Her iki modemde 5GHz ağlar açık. Evin her tarafında aynı hızı stabil bir şekilde alabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…