Dariahlazatova
Hectopat
Arkadaşlar yaşadığım il içinden tenda AC11 router buldum. Fiyatına 250TL diyor ama daha tam detayını konuşmadık. Sizce o fiyata 2. el router alınır mı?
Anlayan hiç arkadaşım yok ya maalesef. Ben de hiç anlamıyorum. Kaliteli router arıyorum 5GHz performansı olan ama bulamadım.Sıfırı da çok pahalı değil diye baktım şimdi birkaç siteden yani hafif anlıyorsan, anlamıyorsan hafif anlayan bir arkadaşını götür, kırık çıkık bir şey var mı, hani kasada çizik, zorlama izi gibi eksik bir vida var mı, kontrol et, sonra alabilirsin.
Arkadaşlar yaşadığım il içinden tenda AC11 router buldum. Fiyatına 250TL diyor ama daha tam detayını konuşmadık. Sizce o fiyata 2. el router alınır mı?
5GHz desteği var mı? Benim isteğim ev halkının rahatça Wi-Fi kullanabilmesi. Çünkü sürekli Wi-Fi kopuyor ve mesafe uzak olduğu için hızı çok düşük.Bu ürünü kullanıyorum çok memnunum. Keenetic ana modem var. Bunu menzil genişletici olarak satın aldım ve kurulum için farklı senaryolar mevcut. Müşteri hizmetlerinin desteği falan güzel. Satın almanı öneririm.Tenda AC5 AC 1200 Mbps Kablosuz Dual Band Access Point ve Fiyatı
Tenda AC5 AC 1200 Mbps Kablosuz Dual Band Access Point ve en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
5GHz desteği var mı? Benim isteğim ev halkının rahatça Wi-Fi kullanabilmesi. Çünkü sürekli Wi-Fi kopuyor ve mesafe uzak olduğu için hızı çok düşük.
Bağlantıyı nasıl sağlıyoruz peki? Eviniz kaç m2?5GHz desteği var. Alanı geniş.
Bağlantıyı nasıl sağlıyoruz peki? Eviniz kaç M.2?
Fark yarattı mı peki? Mesafe olarak çekim gücünü ne kadar etkiledi?130 metrekare. Ben kablosuz olarak bağlantı sağladım. Kurulum sırasında nasıl kurmak istediğinizi soruyor. Evin bir ucunda ana modem duruyor. Diğer ucuna bu cihazı koydum. Tenda sanırım evin yarısına kadar hız kayıpsız çalışabiliyor.
Fark yarattı mı peki? Mesafe olarak çekim gücünü ne kadar etkiledi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.