2. el RTX 2060 Super alınır mı?

Bulunduğum şehirde RX 5700XT var 8 GB 5750 TL diyordu o nasıl olur?
Çok pahalı, o kart 4000TL civarına çok rahat düşüyor. 3700'e bile memlekette gördüm. Ayrıca saydığım RX 6600XT ve üstü kartlardan daha düşük performansı var.

Son düzenleme:
Çok pahalı, o kart 4000TL civarına çok rahat düşüyor. 3700'e bile memlekette gördüm. Ayrıca saydıklarımdan daha düşük performansı var.

Performans olarak 6600'den daha iyi denilebilir ama hem alt nesil hem navi 10 mimarisine sahip hem çok güç çeken bir kart, 5750 etmez haklısınız

Performans olarak 6600'den daha iyi denilebilir ama hem alt nesil hem navi 10 mimarisine sahip hem çok güç çeken bir kart, 5750 etmez haklısınız
Zamanında baktığım kaynakta performans olarakta düşüktü, halada bazı videolarda ve oyunlar düşüyor ama genel olarak performanslı gözüküyor, dediğiniz gibi.

Intel ARC750 4000 TL'ye buldum ama adam testlerden anlamıyorum diyor ne yapmalıyım.
Size yakınsa elden alın ve gidip test edin, uzaksa "param güvende" ile alın ve bir sorunu olursa iade edersiniz.

Son düzenleme:
Zamanında baktığım kaynakta performans olarak da düşüktü, halada bazı videolarda ve oyunlar düşüyor ama genel olarak performanslı gözüküyor, dediğiniz gibi.

Size yakınsa elden alın ve gidip test edin, uzaksa "Param Güvende" ile alın ve bir sorunu olursa iade edersiniz.

Bu ekran kartı hakkında hiç bilgim yok R5 5600 ile kullanacağım FPS oyuunları oynuyorum genelde işimi görür mü?

Bu ekran kartı hakkında hiç bilgim yok R5 5600 ile kullanacağım FPS oyuunları oynuyorum genelde işimi görür mü?
FPS durumları böyle:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok güçlü bir ekran kartı ama DX 9-10 kullanan eski oyunlarda sıkıntı yaratabiliyor. (Düzelmiş olabilir.) Onun dışında bir oyunda performans sorunu yaşarsanız birkaç güncelleme sonra hemen çözüldüğü oluyor ve FPS arttığı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı