2.el RTX 3050 sistem alınır mı?

furyzstko

Hectopat
Daha fazla  
Letgo'da gezinirken söyle bir ilan buldum. Bilgisayarı genellikle CS2 ve Valorant için alırım sizce bu alınır mı? Yoksa İtopya'da böyle bir sistem daha var o mu alınır?IT-OPEN V17 / Intel Core i3 12100F / ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition 6GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem yok hocam daha İtopya'daki bilgisayarın test videolarını baktığımda istediğim sonuçları yeterince verdiğini gördüm Valorant ile CS2 de yüksek FPS versin yeter benim için.

Öyle aman aman oyunlar oynayan biri değilim

Yine de alınmaz gerçekten çok çok kötü bir bilgisayar. Valorant ve CS2 oynayacaksan sana tavsiyem 5600 işlemcili bir sistem alman. Senin için en ideal sistemin olmazsa olmazı. Ben olsaydım ikinci ele yönelirdim.

Hocam peki neden kötü 2'nizde alınmaz ve kötü dedinizde herhangi bir sebep yok yani testlerine baktığımda beni gayet memnun edecek değerler veriyordu.

O fiyata ben yine almam. Normalde bu fiyata en kötü 3060 alabilmen lazım. Şimdi baktım da sıfır fiyatları gereksiz pahalı şu an. Yani 21-22'ye 4060 almak bile daha mantıklı gibi duruyor. Ben 15-20 bin liraya bilgisayar alacak herkese ikinci el öneriyorum başka şansı yok. Şu an baktım bir sürü 6600XT'li sistem dolu ikinci el sitesinde ve 15 bine rahatlıkla bulursun. 3050'ye daha fazla para verip 60fps alacağına ikinci el 6600xt'yi 2-3 bin lira daha ucuza 120fps alırsın. 15 bin lira ve üstünde 3050'li 580 li bilgisayar almak parayı çöpe atmak gibi geliyor bana.

Yani 21-22'ye 4060 almak bile daha mantıklı gibi duruyor.
Ilandaki adam her şeyi monitör,mouse kulaklık falan dahil 17k ya bırakıyor. 4060 sistem için kasalar en az 20k dan başlıyor. 4060 daha çok render ve hikayeli oyunlar için tasarlanmış bir ekran kartı. Arkadaş gönül rahatlığıyla alabilir,ilandaki sistemi.

Bütçeyi kesin belirlemedim arkadaşlar fakat istediğim kriterler şunlar; CS2'yi 200 FPS üstü açsın düşük ayarlarda CS2'yi açarsa zaten Valorant'ı hayli hayli açar diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı