MSI 12 gb olan çift fanlı modeliHangi markanın hangi modeli? 12 olanı mı 8GB olanı mı?
Merhaba arkadaşlar RTX 3060 ikinci el alacağım. Kartın sahibi Amazon'dan almış 3 sene kullanmış oyun için, 3 sene kullanılmış bir kart için 8-9 bin lira makul mü?
gerçekten mantıklı geldi ama fiyati düşük gibi dolandırıcılık olabilir mi?Sarı sitede 9bin civarına RTX 3070 bulabilirsiniz.
Gerçekten mantıklı geldi ama fiyati düşük gibi dolandırıcılık olabilir mi?
anladım teşekkürler peki ryzen 5600 ile darboğaz yapar mı ve 500w psu yeterli mi biliyor musunuz?Fiyatı normal bu arada sizin tercih etmek istediğiniz ürün pahalı diğer modellere bakmadan fiyat elemesi yaparsanız kazıklanırsınız.
Anladım teşekkürler peki Ryzen 5600 ile darboğaz yapar mı ve 500W PSU yeterli mi biliyor musunuz?
rtx 3060 daha mantıklı olur o zamanDarboğazdan yana pek sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum fakat 500W PSU yük altında vs kapanmalara maruz kalacaktır PSU yetersiz gelir.
Çok yardımcı oldunuz son bir soru sorsam psu almak istesem ne önerirsiniz ikinci el 1-2k civarınaDarboğazdan yana pek sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum fakat 500W PSU yük altında vs kapanmalara maruz kalacaktır PSU yetersiz gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.