darboğaz açısından % kaç bi darboğazlık bi sorun olurRX6600 bakın bence.
darboğaz açısından % kaç bi darboğazlık bi sorun olurRX6600 bakın bence.
Çok fazla olmaz. Rahatsız edeceğini zannetmiyorum.darboğaz açısından % kaç bi darboğazlık bi sorun olur
tamamdır teşekkür ederim siz baya deneyimli birine benziyosunuz 2016da falan katılmışsınız technopata siz hangi ekran kartını önerirsiniz benim için önerdiğiniz ekran kartı bulma şansınız varmıdır ?Ekran kartı alacaksanız facebook gruplarına bakın. Orada çok daha ucuza çok daha güçlü Nvidia/Amd kartlar bulabilirsiniz. Sahibinden piyasasında fiyatlar gereksiz fazla. Çoğu satılmıyor bile.
kendiniz bi bakıp bi kaçtane atabilirmisiniz 5k 6k arası bi fiyat bandındaRX 6600 XT, RX 6700, RX 6700 XT bu üçünden birine bakabilirsiniz, paranız hangisine yeterse.
malesef ama bi ekran kartı gördüm bi bakabilirmisiniz Log in to Facebook
6 bin TL'yi birazcık aşamaz mısınız? Mesela bu kart sizi pişman etmez, uzun süre de götürür.
Güzel bir kart ama AMD driver'ları kötü algısı bu karttan geliyor. Arada bir driver sorunu ile uğraşabilirim diyorsan al.malesef ama bi ekran kartı gördüm bi bakabilirmisiniz Log in to Facebook
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.