2. el RTX 3060 Ti vs RX 6700XT

Sonuç olarak benzer performans ve fiyatta ki iki kart arasından Nvidia tercih ederim.
Bunun fanboylukla alakası yok yazılımsal destek olarak Nvidia daha iyi.
Genel olarak AMD kartlar fiyatlandırma konusunda Nvidia'dan çok daha iyi oluyor ama aynı fiyatta AMD falan görmez gözüm.

Hiç şahit olmadım.
FH5 de 1080P Extreme ve kenar yumuşatmalar full ayarda olmadığı halde 8+ kullanıyor :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı tercihi bende RTX 3060 ile RX 6600 da yaptım hocam haklısın.

3060Tİ'ın rakibi 6650XT sayılabilir. 6700XT daha üst seviye bildiğim kadarıyla. Bu yüzden AMD seçerdim, ayrıca Ryzen 5. nesil bir işlemciniz var ise "Radeon Süper Çözünürlük" açabilirsiniz.

VRAM olayı ayrıca RT için çok önemli. RE4 Remake demoda da gördüm, 11 GB VRAM kullanıyor (1080p)

Seçim sizin ama, otomatik OC + SAM ile 3070 Ti dengi bir kart haline getirebiliyorsunuz 6700 XT'i.

RX 6700 XT bir tık daha güçlü RTX 3060 TI'dan. Yayın veya render işleri ile uğraşmıyorsanız RX 6700 XT alınabilir. Daha yüksek VRAM'i ile oyunlarda daha uzun süre götürecektir. Bunlardan ayrı olarak RX 6800 de bakılabilir.

NVIDIA al kafan rahat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…