2. el RTX 3060 Ti vs RX 6700XT

• Konuyu başlatan Adieu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 48
  • Görüntüleme 2.913
Neye dayanarak bunu söylüyorsun?
Çok nadir görüyorum 7-8 VRAM kullanımı.
Oynadığım oyunlarda 4-5-6 kullanılıyor genelde.
Farklı oyunlarda durum farklı olabilir ama bu sana boş yapma hakkını vermez.

Temiz bulunursa sıkıntı olmaz.
"Benim oynadığımda böyle" "benim oynadığımda şöyle" diyerek argüman bile sunmadan saçma sapan şeyler söylüyorsun. Sonra da boş yapan ben ve benim gibi düşünenler mi oluyor?

Şuan 12GB VRAM'a sahip ve daha güçlü olan bir ekran kartı almak varken, 8GB Almak saçmalıktan başka bir şey değil. F/P say olan 3060'ın bile yeni oyunlarda fazladan VRAM'den dolayı üst modellerini geçtiği bir dönemdeyiz. 3060TI almanın yazılım desteği dışında HİÇ BİR AVANTAJI YOK!

"Benim oynadığımda böyle" "benim oynadığımda şöyle" diyerek argüman bile sunmadan saçma sapan şeyler söylüyorsun. Sonra da boş yapan ben ve benim gibi düşünenler mi oluyor?

Şuan 12GB VRAM'a sahip ve daha güçlü olan bir ekran kartı almak varken, 8GB Almak saçmalıktan başka bir şey değil. F/P say olan 3060'ın bile yeni oyunlarda fazladan VRAM'den dolayı üst modellerini geçtiği bir dönemdeyiz. 3060TI almanın yazılım desteği dışında HİÇ BİR AVANTAJI YOK!
Hocam neyse ki arkadaş bunların mantıksız konuştuğunu anlayıp 6800 alma niyetine geçti. Bunların banlanması lazım teker teker. Bile isteye insanları yanlış yönlendiriyorlar. Yazık

Hocam neyse ki arkadaş bunların mantıksız konuştuğunu anlayıp 6800 alma niyetine geçti. Bunların banlanması lazım teker teker. Bile isteye insanları yanlış yönlendiriyorlar. Yazık
İşin kötü yanı bilmeyen insan hangisine inanacağını şaşırır.
Argüman sunmadan bu daha iyi,bu kötü demek kadar saçma birşey yok.
Amaç oyun ise 3060 Tİ ın 6700 XT ye hiçbir üstünlüğü yok.

Hocam neyse ki arkadaş bunların mantıksız konuştuğunu anlayıp 6800 alma niyetine geçti. Bunların banlanması lazım teker teker. Bile isteye insanları yanlış yönlendiriyorlar. Yazık.

Ben 3060 Ti'ın daha güçlü olduğunu söylemedim. Okuduğunu anlamama sorunu olanların banlanması gerekiyor. Saçma bir VRAM politikasıyla çıkan bir kart. NVIDIA'nın bazen niye böyle saçma bir şey yaptığını anlamıyorum. Performansı yakın olduğu ve 8 GB VRAM'i yeterli gördüğüm için AMD'nin saçma sapan sorunlarıyla uğraşmasın diye 3060 Ti almak mantıklı olabilir dedim.
Size köylü AMD kartlarınızla başarılar diyorum. Diyeceklerim bu kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 3060 Ti'ın daha güçlü olduğunu söylemedim. Okuduğunu anlamama sorunu olanların banlanması gerekiyor. Saçma bir VRAM politikasıyla çıkan bir kart. NVIDIA'nın bazen niye böyle saçma bir şey yaptığını anlamıyorum. Performansı yakın olduğu ve 8 GB VRAM'i yeterli gördüğüm için AMD'nin saçma sapan sorunlarıyla uğraşmasın diye 3060 Ti almak mantıklı olabilir dedim.
Size köylü AMD kartlarınızla başarılar diyorum. Diyeceklerim bu kadar.
Son defa şöyle bir deneyeyim bakalım buna ne cevap verecek derya deniz ilim irfan sahibi @512260 :D

Biz Markaların politikalarını değil, arkadaşımızın belirttiği kart bütçesinde hangi kart daha iyi,performanslı,yeni oyunlar için daha rahat çalışır uzun ömürlü, akıllı,uslu,sevecen olur, ona yönelik doğru F/P tavsiyesi verdik. Daha güçlü olduğunu söylememiş olman ısrarla arkadaşımızın bütçesine uygun daha kötü olan kartı tavsiye ettiğini değiştirmiyor.

Verdiğimiz tavsiyelerin hepside argümanlara dayalı, senin söylediğinin aksine boş konuşan sen oluyorsun bu durumda hiçbir argüman vermediğin ama sürekli havadan yazı yazdığın için. Hayatında 1M hesabında bile görememiş biri için fakir ve köylü laflarını çok kullanıyorsun. Finansal bir travman olduğu çok açık. Bununla ilgili bir konu aç istersen oradan yardımcı olalım seve seve :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı