2. el RTX 3060'lı bilgisayar kaç TL eder?

Hocam heryeri 1 TB ssdi olsa ne olur ? Heryeri sıvı soğutucu olsa ne olur ? En baba 15Kya satılır.Adam derki banane içinde 10Klik soğutucu varsa ? Çıkar bana öyle ver der.En mantıklısı madem öyle , toplam olarak değilde parça parça satmak.

Hocam her yeri 1 TB SSD'i olsa ne olur? Her yeri sıvı soğutucu olsa ne olur? En baba 15kya satılır. Adam derki bana ne içinde 10klik soğutucu varsa? Çıkar bana öyle ver der. En mantıklısı madem öyle, toplam olarak değil de parça parça satmak.

Haklı olabilirsiniz. Bana direkt "sen bilgisizsin" demek yerine böyle seviyeli ve düzgün bir şekilde yanıt verdiğiniz için teşekkürler. SSD ve soğutucu fiyatı etkileyen bir etmen olduğu için böyle bir öneride bulundum. Sizin de dediğiniz gibi parça halinde satmak biraz daha uğraştırıcı ama daha mantıklı olabilir. 🙂

Haklı olabilirsiniz. Bana direkt "sen bilgisizsin" demek yerine böyle seviyeli ve düzgün bir şekilde yanıt verdiğiniz için teşekkürler. SSD ve soğutucu fiyatı etkileyen bir etmen olduğu için böyle bir öneride bulundum. Sizin de dediğiniz gibi parça halinde satmak biraz daha uğraştırıcı ama daha mantıklı olabilir. 🙂

Sistemin ederi Max 15 iyi günler.

Bir hata yapmadım. Gayette haklıyım. Piyasadan habersiz bilgisiz gelip birde çıkışan sensin.

Bir hata yapmadım. Gayet de haklıyım. Piyasadan habersiz bilgisiz gelip bir de çıkışan sensin.

Bak dostum benim 18k önermem bilgisizlik değil, bir öneridir. Benim 18k önermemin sebebi ise diğer ikinci el sistemlerin fiyatlarını inceleyip ona göre bu sisteme bir fiyat çıkarmaktır. Lakin senin "3060 daha mı iyi? Haha" yazıp RX 6600'ün daha iyi olduğunu düşünmen bilgisizliğin ta kendisidir. İyi akşamlar.

Hiç değilse sarı siteden bak bakalım piyasaya. Benim piyasadan haberim olmadığını söylüyorsun ama sarı site pek de öyle demiyor. Filtrele bakalım RTX 3060 12GB ve R5 5600 olacak şekilde. Kaç tane bulabileceksin 16k nın altında.

Ben bu foruma herhangi birşey yazmadan önce araştırıyorum merak etme. Size göre bu sistem 15k edebilir, ama piyasada bu sistemin benzerleri 18-19 hatta 20 lere kadar koyuluyorsa bu adamda koymaz.

Son düzenleme:
Bak dostum benim 18k önermem bilgisizlik değil, bir öneridir. Benim 18k önermemin sebebi ise diğer ikinci el sistemlerin fiyatlarını inceleyip ona göre bu sisteme bir fiyat çıkarmaktır. Lakin senin "3060 daha mı iyi? Haha" yazıp RX 6600'ün daha iyi olduğunu düşünmen bilgisizliğin ta kendisidir. İyi akşamlar.

Hiç değilse sarı siteden bak bakalım piyasaya. Benim piyasadan haberim olmadığını söylüyorsun ama sarı site pek de öyle demiyor. Filtrele bakalım RTX 3060 12 GB ve R5 5600 olacak şekilde. Kaç tane bulabileceksin 16knın altında.

Ben bu foruma herhangi bir şey yazmadan önce araştırıyorum merak etme. Size göre bu sistem 15k edebilir, ama piyasada bu sistemin benzerleri 18-19 hatta 20'lere kadar koyuluyorsa bu adamda koymaz.

Dostum, 16K altında bulamamanın sebebi tüm sistemlerin kıpış kıpış gitmesi, 16k ve üstü neden mi duruyor? Kimse almıyor çünkü.

Basit bir mantık kurman yeterli, bu sistemin ederi 15k.

Hiç değilse sarı siteden bak bakalım piyasaya. Benim piyasadan haberim olmadığını söylüyorsun ama sarı site pek de öyle demiyor. Filtrele bakalım RTX 3060 12GB ve R5 5600 olacak şekilde. Kaç tane bulabileceksin 16k nın altında.

Ben bu foruma herhangi birşey yazmadan önce araştırıyorum merak etme. Size göre bu sistem 15k edebilir, ama piyasada bu sistemin benzerleri 18-19 hatta 20 lere kadar koyuluyorsa bu adamda koymaz.
Şefim haklısın fakat artık sarı site bilgisayar fiyatları konusunda baz alınabilecek bir site değil.Yani senin 19K paran olsa , gidip sarı siteden ikinci el 3060li sistem mi alırsın ? Yoksa "19u veren 20-21ide verir diyip sıfır , garantili 4060li sistem mi alırsın ?

Haklısınız dostlar. İlk başta 18-19 olabilir yazdım ama sonra 17k da karar kılmıştım. Sırf 2K için burada kavga etmeye gerek yok. @VarBişiler hocama sert çıkıştıysam, kalbini kırdıysam özür dilerim. Hepinize iyi akşamlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı