2. el RTX 3070 alınır mı?

kamisamadesu

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 7000 TL'ye 2. el 3070 alınır mı? FurMark'ta 76 dereceyi görmüş Max. Garantisi yeni bitmiş. Termal macunu yeni değiştirmiş, padlerden birini değiştirmiş bu yüzden normalden biraz daha fazla ısınma yapıyormuş.

Arkadaşlar 7000 TL'ye 2. el 3070 alınır mı? FurMark'ta 76 dereceyi görmüş Max. Garantisi yeni bitmiş. Termal macunu yeni değiştirmiş, padlerden birini değiştirmiş bu yüzden normalden biraz daha fazla ısınma yapıyormuş.
Onun yerine RX 6700 XT almanı öneririm.

Pad değişimi sonrası mantıken daha az ısınma yapması gerekmiyor mu? Hiç tekin gelmedi yanaşmayın bence.

Pad ısındıktan sonra daha fazla ısınması norma değil farklı bir karta bakın bence

3070 ve 6700xt arasında çok performans farkı var diye biliyorum ve aşağı yukarı aynı fiyattalar 2. elleri öyle değil mi?
Aynı fiyattalar diye önerdim zaten. Performans olarak farkları yok, hatta bazı oyunlarda 6700XT daha fazla FPS veriyor. Ancak 3070 8GB iken 6700XT 12GB. Artık 8GB ekran kartı dönemi bitiyor diyorlar benden söylemesi :D

Ah NVIDIA ah adamlar 50 serisini bile 8 GB ile çıkaracaklar her ne kadar fanboyları olsam da artık yetooo.

Padlerden birinin ölçüsü 1 miş standartı 0.75 olduğu için tam oturmamış diye yazmış o yüzden daha fazla ısınıyormuş bu detayı belirtmeyi unuttum.

Ben mümkün mertebe açık kart almazdım ki dediğiniz kart millattan kalmada değil 30 serisi halen güncel sayılabilecek kartlar neden açma gereksinimi duymuş termal macun olayı çok tatmin etmedi açıkçası ben olsam altında bir şey arardım hocam bu benim şahsi fikrim mining falan varmıymış?

Ben mümkün mertebe açık kart almazdım ki dediğiniz kart millattan kalmada değil 30 serisi halen güncel sayılabilecek kartlar neden açma gereksinimi duymuş termal macun olayı çok tatmin etmedi açıkçası ben olsam altında bir şey arardım hocam bu benim şahsi fikrim mining falan varmıymış?
mining detayı belirtilmemiş sanırım yok sormak lazım yine de dediğiniz gibi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı