siz ne önerirsiniz10 bin lira verip bi de 8GB ekran kartı almak mı![]()
siz ne önerirsiniz10 bin lira verip bi de 8GB ekran kartı almak mı![]()
bi de nvidia ekran kartı önerir misiniz?
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...6800-xt-sapphire-nitro-16-gb-1224225479/detay bu daha iyi dğeil midir?
Evet daha iyidir, onu da alabilirsin. Bu arada işlemcin ne?bi de nvidia ekran kartı önerir misiniz?
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...6800-xt-sapphire-nitro-16-gb-1224225479/detay bu daha iyi dğeil midir?
evet tamda onu söylicektim ryzen 5 5600 anakartımda gigabyte b550m deshEvet daha iyidir, onu da alabilirsin. Bu arada işlemcin ne?
Hocam Ryzen 5 5600 için RX 6700 XT tam olur bence. Birbirini tamamlayan ikililer diye düşünüyorumevet tamda onu söylicektim ryzen 5 5600 anakartımda gigabyte b550m desh
onun için öneriniz nedir?Hocam Ryzen 5 5600 için RX 6700 XT tam olur bence. Birbirini tamamlayan ikililer diye düşünüyorum![]()
Hocam gidip sorunlu seri kart kullanıp da AMD alınmaz demek ne kadar mantıklı bilemiyorum. Ona bakılırsa 2019'dan beri RX 580 kullanıyordum, geçen aylarda kardeşime verdim şu anda da o kullanıyor ve en ufak sorun çıkarmadı bize. Ayrıca şu anda da RX 6600 XT kullanıyorum bununla da sorun yaşamadım.
Hayır onu kastetmedim. Zaten sonradan sorunlu olduğu ortaya çıkan seriye bakıp da "AMD alınmaz" demek mantıksız onu kastettim. Ona bakılırsa Intel'in de 13 ve 14. nesili sorunlu, ancak gidip de sorunsuz işlemcilerinden olan 12. nesil işlemcilerden almayın demem kimseye.İlk çıktığında aldım demiştim, bunlar sorunlu uzak durun diyerek mi piyasaya sürüyorlar, anlamadım?
Yorumlarda 8 bini kabul etmiş.onun için öneriniz nedir?
Rx 6000 gpular için ilgili serinin de driver sorunlarına sahip olduğu farklı kaynaklarca yaygın olarak rapor edilmiş… RTX 3000 serisi için bu tarz sorunlar uzun süreli olarak varolmadı diye hatırlıyorum 3080 ve yukarısının ısınma sorununu saymaz isek eğer.Hayır onu kastetmedim. Zaten sonradan sorunlu olduğu ortaya çıkan seriye bakıp da "AMD alınmaz" demek mantıksız onu kastettim. Ona bakılırsa Intel'in de 13 ve 14. nesili sorunlu, ancak gidip de sorunsuz işlemcilerinden olan 12. nesil işlemcilerden almayın demem kimseye.
Yorumlarda 8 bini kabul etmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.