2.el RTX 3070 alınır mı?

Bütçe
11000

Astekin

Decapat
Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar, elimde daha önceden GTX 1650 vardı, artık oynadığım oyunlarda bana yetmiyordu diye sattım. 11 bin TL bütçem var ve bir tane temize benzeyen bir RTX 3070 buldum. Fiyatı da tam 11 bin TL. Oyunları aşırı yüksek ayarlarda oynamıyorum ve bana yeteceğini düşünüyorum. Satıcıda istediğim testi yapabileceğimi söylüyor. Sizce bu zamanda bu fiyata alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçen o kadarsa evet alabilirsin aslında aynı fiyatlara düşürebilirsen 4060'da alabilirsin ama 3070 biraz daha yüksek fps verecektir. Temiz bulursanız alın gitsin ben halen 3060 12gb kullanıyorum muhtemelen 4-5 sene daha kullanırım.

Bütçen o kadarsa evet alabilirsin aslında aynı fiyatlara düşürebilirsen 4060'da alabilirsin ama 3070 biraz daha yüksek FPS verecektir. Temiz bulursanız alın gitsin ben halen 3060 12 GB kullanıyorum muhtemelen 4-5 sene daha kullanırım.

Maalesef ki bu kadar fakat fiyatı ortalama gibi geldi 5 5600 kullanıyorum işlemci olarak iyi ikili olur gibiler.

Maalesef ki bu kadar fakat fiyatı ortalama gibi geldi 5 5600 kullanıyorum işlemci olarak iyi ikili olur gibiler.
Hocam bence bu tarz elektronik parçalarda 2. el sıkıntılı. Bu makinelerin ne kadar ağır yükte çalıştırıldıklarını veya mining yapılıp yapılmadığını vs. bilemezsiniz. Hepsinde olcak diye bir şart da yok tabi. Yine de yzun ömürlü bişey istemiyorsanız FurMark, Afterburner gibi programlarda test edip alabilirsiniz.

Hocam bence bu tarz elektronik parçalarda 2. el sıkıntılı. Bu makinelerin ne kadar ağır yükte çalıştırıldıklarını veya mining yapılıp yapılmadığını vs. bilemezsiniz. Hepsinde olacak diye bir şart da yok tabii. Yine de yzun ömürlü bir şey istemiyorsanız FurMark, Afterburner gibi programlarda test edip alabilirsiniz.

İstediğimiz testi yapabiliyormuşuz öyle yazıyor FurMark ve OCCT testi yapmayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı