2. el RTX 3070 laptop alınır mı?

Satılmış hocam sordum başka var mı hocam fıttırmalık ya

Şu ürüne bakabilirsin. Nasıl 25k aldı anlamıyorum. Satışı yok. İlk sahibi mi bilmiyorum. İçindeki GPU RX6600M fiyatına göre iyi. 3060 eşit sayılır. Hatta 8 GB VRAM var. (tgp 100W.) Ryzen 7 5800H 11800H ile aynı. Katana göre çok iyi tercih sebebi. Çok zorlarsarsanız 19-20 bile bırakır belki.

Hocam teşhir miş bir de bu Katana ne kadar ne kadar kötü olabilir hocam alsam ne olur?

Hocam teşhir miş bir de bu Katana ne kadar ne kadar kötü olabilir hocam alsam ne olur?

Teşhir değil aynı ürünü 22K kadar gördüm. Yazabilirsiniz adama.

Hepsini unutun 30k alabileceğiniz en kaliteli laptop geliyor 26-27 deneyin. Yüksek ihtimalle paneli kötü %45 NTSC(renkleri biraz solgun gösterir) harici en güzel MSI bu ürün.
Güzel kasa ve soğutma sistemi (3080 Ti 4K IPS modelini bir süre kullandım ) süper hoparlör kalitesi, sadece tahmini 130W 3060. Raider her zaman amiral seviyesinde. Bu ürünün kırpılmış tek noktası paneli. Harici mükemmel kalite. Bunu kesinlikle rahatlıkla tavsiye ederim. (ürün temiz ve performansı iyiyse!)

Kronik anakart sorunlu berbat bir model. Servisten çıkmazdı bir zamanlar.

8 ile biten serilerde sorun yok hocam. @Astiva @Artoria Pendragon Üstadlar bakabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…