2. el RTX 3070 laptop alınır mı?

Teşhir değil aynı ürünü 22K kadar gördüm. Yazabilirsiniz adama.

Hepsini unutun 30k alabileceğiniz en kaliteli laptop geliyor 🤣 26-27 deneyin. Yüksek ihtimalle paneli kötü %45 NTSC(renkleri biraz solgun gösterir) harici en güzel MSI bu ürün.
Güzel kasa ve soğutma sistemi (3080 Ti 4K IPS modelini bir süre kullandım 😂) süper hoparlör kalitesi, sadece tahmini 130W 3060. Raider her zaman amiral seviyesinde. Bu ürünün kırpılmış tek noktası paneli. Harici mükemmel kalite. Bunu kesinlikle rahatlıkla tavsiye ederim. (ürün temiz ve performansı iyiyse!)

Kronik anakart sorunlu berbat bir model. Servisten çıkmazdı bir zamanlar.

Hocam son fiyatmış.

Madem satılmış neden ilanda anlamıyorum insanları. Çok uğraşmayın hocam. Gidin o Leopard bakın. Her zahmete gerçekten değer!

https://shbd.io/s/D9F8BPc4 hocam nasıl.

Madem satılmış neden ilanda anlamıyorum insanları. Çok uğraşmayın hocam. Gidin o Leopard bakın. Her zahmete gerçekten değer!
Hocam direk sipariş geçiyorum mükemmel değilmi https://shbd.io/s/MgdFdOVX

Son düzenleme:
Bu Legion iyi görünüyor hocam. Pazarlık yapmayı unutmayın. Bütçede 4060 bulunur. Kesinlikle fiziki inceleme yapıp öyle satın alın. O zaman hayırlı olsun diyeyim.

Hocam o adam dolandırıcı çıktı herifde ürün bile yokmuş bugün 24'e MSI Pulse 3070 i7 11800H 500GB 16 GB RAM sipariş ettim 25k ya.

Hocam o adam dolandırıcı çıktı herifde ürün bile yokmuş bugün 24'e MSI Pulse 3070 i7 11800H 500GB 16 GB RAM sipariş ettim 25k ya.

Keşke bakmadan ürün almasaydınız. İade vs seçeneğiniz var mı? Linki atabilirsiniz bakarım ürüne. Gelince fiziki inceleme yapın detaylı şekilde. Test yapmanızı tavsiye ederim (sentetik testler, AIDA64 stres testi, Cinebench 23 /24, SSD hızı sağlığı, GPU için bir kısmı Steam de ücretsiz time spy, fire Strike gibi)

Keşke bakmadan ürün almasaydınız. İade vs seçeneğiniz var mı? Linki atabilirsiniz bakarım ürüne. Gelince fiziki inceleme yapın detaylı şekilde. Test yapmanızı tavsiye ederim (sentetik testler, AIDA64 stres testi, Cinebench 23 /24, SSD hızı sağlığı, GPU için bir kısmı Steam de ücretsiz time spy, fire Strike gibi)

Hocam y. D sıfır o yüzden bakmadım sence model nasıl ürün güzel mi Katana'dan eksileri neler?

Hocam y. D sıfır o yüzden bakmadım sence model nasıl ürün güzel mi Katana'dan eksileri neler?

Ürünü göstermedin hala. Ama Katana'dan her şekilde daha iyi. 144Hz! (MSI tarafında 144Hz olup %100 sRGB ilk kez gördüm) olduğu halde %100sRGB 350+- nit paneli var. Şansa 55wh ya da 90wh batarya var. Aynı yıl hem 85W 3070 hem 105W 3070 var. Sizde hangisi var şans yine. GPU VBIOS ile 130-140W bile yapılabilir. (uzman yardımı şart)
Arka kapak %100 metal. Alüminyum. Katana gibi her tarafı plastik değil.
85W olsa bile sorun değil. 8 GB VRAM yeterli. Bende de 105W 3070 var. Cayır cayır 4K oyun oynuyorum soluksuz. Tahminimce ürün sağlamsa o fiyata iyi ürün satın aldınız. Ara ara yazın merak ettim ürünü.
Katana'dan hiç eksiği yok. Fazlası çok.

Ürünü göstermedin hala. Ama Katana'dan her şekilde daha iyi. 144Hz! (MSI tarafında 144Hz olup %100 sRGB ilk kez gördüm) olduğu halde %100sRGB 350+- nit paneli var. Şansa 55wh ya da 90wh batarya var. Aynı yıl hem 85W 3070 hem 105W 3070 var. Sizde hangisi var şans yine. GPU VBIOS ile 130-140W bile yapılabilir. (uzman yardımı şart)
Arka kapak %100 metal. Alüminyum. Katana gibi her tarafı plastik değil.
85W olsa bile sorun değil. 8 GB VRAM yeterli. Bende de 105W 3070 var. Cayır cayır 4K oyun oynuyorum soluksuz. Tahminimce ürün sağlamsa o fiyata iyi ürün satın aldınız. Ara ara yazın merak ettim ürünü.
Katana'dan hiç eksiği yok. Fazlası çok.

Hocam 105 W 3070 55wh batarya i7 11800H 16 RAM var. Yurt dışı hocam o yüzden bende çok ucuza klavye buldum ona orijinal değiştireceğim 15 20k kârdayım en az metal üst kasa hocam RGB klavye.

Son düzenleme:
Hocam 105 W 3070 55wh batarya i7 11800H 16 RAM var. Yurt dışı hocam o yüzden bende çok ucuza klavye buldum ona orijinal değiştireceğim 15 20k kârdayım en az metal üst kasa hocam RGB klavye.

Hayırlı olsun. Klavye değişimi yerine sticker ya da lazer işlemi yapabilirsiniz. Keyfinize. 105W harika. Eğer panel söylediğim gibi %100 sRGB ise o fiyata harbi sağlam ürün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı