2.el RTX 3070 ve R5 7500F sistem alınır mı?

Ben NVIDIA tercih ediyorum.
Hocam bu bütçe de 7900 GRE bile alabilirsiniz hem zaten AMD sistemler genel olarak daha kaliteli oluyor. İlla Nvidia diyorsanız 4070 Super sistem bakarım ama yine de 7900 GRE bir tık daha iyi.

Anakart ve kasa güzel, SSD ileride değiştirilebilir ve RAM'ler G.Skill olsaydı daha iyi olurdu ama yine de fiyatına göre iyi. 40k üstüne çıkamıyorsanız direk alın geçin hocam.

Son düzenleme:
Hocam bu bütçe de 7900 GRE bile alabilirsiniz hem zaten AMD sistemler genel olarak daha kaliteli oluyor. İlla NVIDIA diyorsanız 4070 Super sistem bakarım ama yine de 7900 GRE bir tık daha iyi.

Anakart ve kasa güzel, SSD ileride değiştirilebilir ve RAM'ler G.Skill olsaydı daha iyi olurdu ama yine de fiyatına göre iyi. 40k üstüne çıkamıyorsanız direk alın geçin hocam.

Bütçem en fazla 36-37'ye çıkar.

Bütçem en fazla 36-37'ye çıkar.
O fiyatlarda 4070 Super yok maalesef. Sizin yerinizde olsam biraz daha biriktirirdim zaten attığım sistem 38.5k, fazla aşmıyor bütçeyi. Biliyorum Nvidia istediniz ama eğer bütçe hiç 38'e çıkmıyorsa tavsiyem 36k civarına 7900 GRE sistem almak olur. Aynı fiyata alacağınız 4070'den çok daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı