2. el RTX 3080 Ti FurMark sonucu nasıl?

Boran Hamarat

Kilopat
Daha fazla  
2. el PC alacağım 3080 Ti var bilgisayarda, arkadaşta 2. sahibi ilk sahibi temiz kullanmış ve mining vb yapılmadığını söylemiş bilakis arkadaşta yapmamış dediğine göre.
FurMark testi istedim sonuçlar biraz garip geldi bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Aldıktan sonra termal macunlarını değiştirsem yararı olur mu? Benim için oldukça cazip bir sistem çünkü.

IMG-20250219-WA0013.jpg

IMG-20250219-WA0014.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
2. el PC alacağım 3080 Ti var bilgisayarda, arkadaşta 2. sahibi ilk sahibi temiz kullanmış ve mining vb yapılmadığını söylemiş bilakis arkadaşta yapmamış dediğine göre.
FurMark testi istedim sonuçlar biraz garip geldi bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Aldıktan sonra termal macunlarını değiştirsem yararı olur mu? Benim için oldukça cazip bir sistem çünkü.

Eki Görüntüle 2427617

Eki Görüntüle 2427618

Az gibi geldi bir 190 FPS vermesi gerek bence.

Bakımları yapılması durumunda FPS artışı olur mu?

Termal macun ve ped değişimi kurtarmaz mı diyorsunuz hocam. MHz'lerde falan sıkıntı yok gibi geldi.

Değiştirsen bile yine 85 dereceyi görür benim 4 yıllık kartım en fazla 70'i görüyor öyle düşün MHz'lerde sıkıntı olmaz zaten ama mining görmüş olabilir ya da toz havuzunda yüzmüş kart başka 3080 Ti kartlara bakın derim.

Değiştirsen bile yine 85 dereceyi görür benim 4 yıllık kartım en fazla 70'i görüyor öyle düşün MHz'lerde sıkıntı olmaz zaten ama mining görmüş olabilir ya da toz havuzunda yüzmüş kart başka 3080 Ti kartlara bakın derim.
Xfx Swft Rx 6900 Xt satan bi arkadaşla konuşmuştum onun testi daha iyiydi ama Amd kartlarda Wattman sorunu var dendiği için almamıştım siz ne düşünüyorsunuz

XFX SWFT RX 6900 XT satan bir arkadaşla konuşmuştum onun testi daha iyiydi ama AMD kartlarda WattMan sorunu var dendiği için almamıştım siz ne düşünüyorsunuz.

AMD kart ve CPU kullanıyorum 3 yıl kullandım ve öyle bir sorunla karşılaşmadım bilgisayar hakkında tecrüben yüksekse alabilirsin sorun olmaz kartına iyi bak yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı