2. el RTX 3090 FurMark testi nasıldır?

Murat5561k

Megapat
Yer
Samsun
Merhaba arkadaşlar. 2. el 2021'de satın alınmış MSI SUPRIM X 3090 satın aldım. FurMark testleri nasıl?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    244,2 KB · Görüntüleme: 67
Aynı kartın farklı testlerine baktım. Fan ortalama %65 hızda sıcaklık da 65-67 derece civarı. Sizin tabii kasanızın hava akışı da sıcaklığın yüksek çıkmasında etken olabilir. Ancak 74 derece kabul edilebilir değer. Hotspot da 85-90 derece civarındaysa ve fan sesi rahatsız etmiyorsa sıkıntı yok denebilir.

Ama özellikle ikinci elde 3000 serisi olup da mining görmemiş bir kart bulmak çok zor.

Aynı kartın farklı testlerine baktım. Fan ortalama %65 hızda sıcaklık da 65-67 derece civarı. Sizin tabii kasanızın hava akışı da sıcaklığın yüksek çıkmasında etken olabilir. Ancak 74 derece kabul edilebilir değer. Hotspot da 85-90 derece civarındaysa ve fan sesi rahatsız etmiyorsa sıkıntı yok denebilir.

Ama özellikle ikinci elde 3000 serisi olup da mining görmemiş bir kart bulmak çok zor.
Mining yapılmışsa ne gibi zararı olur? Hotspot dediğiniz nedir ona nereden bakabilirim? Kasanın yan kapağını taktıktan sonra sonuç bu şekilde oldu. Ekran kartı 77 derece.
1699882995609.png

Şimdi baktım hotshpot 85-90 arası ve fan sesi rahatsız etmiyor. Coil de yok.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı