2. el RTX 4070 Ti vs RX 9070

Bütçe
25000

Neat

Decapat
Daha fazla  
2. el ekran kartı bakıyordum iki kart buldum:
Gigabyte Eagle OC RTX 4070 TI-18000 TL.
Sapphire Radeon RX 9070 (XT değil) Nitro PLUS-19500 TL.
Hangi modeli tercih etmeliyim, hangisi karlı olur?

Tercih meselesi ben kartı AMD kullanmıyorum işlemci AMD kullanıyorum ekran kartı NVIDIA.

Ben olsam 4070 Ti seçerdim. 9070 yaklaşık yüzde 10 daha güçlü onu da alabilirsiniz. Genelde AMD NVIDIA'dan daha ucuz olduğu için tercih edilir benzer güçteki bir AMD karta ben daha fazla vermezdim.

Ben olsam 4070 Ti seçerdim. 9070 yaklaşık yüzde 10 daha güçlü onu da alabilirsiniz. Genelde AMD NVIDIA'dan daha ucuz olduğu için tercih edilir benzer güçteki bir AMD karta ben daha fazla vermezdim.
12 gb vram sorun olur mu acaba?

İkinci elde fiyattan çok geçmişi önemli aslında . Bana kalırsa 9070 daha iş görür bı kart . Render vb şeyler yapmayıp dümdüz oyun oynayacaksanız eğer.

İkinci elde fiyattan çok geçmişi önemli aslında. Bana kalırsa 9070 daha iş görür bir kart. Render vb şeyler yapmayıp dümdüz oyun oynayacaksanız eğer.

İki kart içinde oyun oynandı diyorlar bir sorunda göremedim 7 aylık zaten iki kartta. Ama piyasanın altında satıyor ikisi de 4070 Ti 12 GB olduğu için arada kaldım biraz.

O kadar bakıyorum ikinci elde o kart o kadar ucuz değil. Her iki kartında OC versiyon olduğuna emin misiniz ? Bu arada amd XT değilmiş. 4070ti her türlü alınır. Fiyat çok iyi eğer OC ise çok daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı