DLSS veya FSR ile ne kadar işin var ona göre tercih de yapabilirsin. Ben en çok CS2 oynuyorum. Saf güç daha önemli diyerek 6800 almıştım. Binlerce saat CS de harcayıp Max 100-200 saatimi harcadığım hikaye oyunlar için tercih yapmamıştım. Ancak şu sıralar farklı işlere yöneleceğim için NVIDIA lazım olacak, kullandığım simülasyonlar NVIDIA istiyorum diye açık net belirtmiş.
Yukarıda belirttiğim sebeplerden 7900XTX almak üzereyken çark edip 4070 Ti, 4080 gibi kartlar bakıyorum. Niye bu kadar konuştum, kartta en çok yapacağın iş ne? Oyunsa en çok ne oynayacaksın?
Yayın açacaksan 4070TİYayın açmaya başlayacağım. Genelde ağır grafikli oyunlar oynuyorum. Souls oyunlarının hastasıyım biraz.
evet farkındayım.4070 ti alırsam param güvende sistemi ile alacağım öyle sıkıntı olmaz diye düşünüyorum bi kusuru çıkarsa iade ederim.Fiyatlar hiç normal değil bence dikkat edin.
Sıfır Gigabyte 22.5 hocam riske ne gerek var. 3 k için riske değmez bence.
4070 gigabyte eagle en düşük 25 e satıldı zaten biraz saçma olduSıfır gigabyte 22.5 hocam riske ne gerek var derseniz eğer . 4070 tabi o
Düzelte tiklayacağıma cevapladım. DüzenledimSıfır gigabyte 22.5 hocam riske ne gerek var derseniz eğer . 4070 tabi o
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.