2.el RX 5600 XT alınır mı?

Nasıl 4000'den başlıyor hocam :)? 3300'e falan miningli var. Miningli diye almıyorsunuz çok yüksek ihtimalle fakat ben geçen gün mağazadan 3000 TL'ye 2-3 ay miningli bir kart aldım zaten tüm testleri yapılmış, 1 hafta da sıkıntı olursa değişme veya iade garantiliydi. Hiç bir sıkıntı çıkarmadı canavar gibi çalışıyor. Bence siz de güvenli bir satıcı bulursanız hiç bir sorun olmaz
Evet buldum XFX marka.Cidden cok arada kalıyorum bu tür konularda

Peki digerleriyle arasında ki fark nedir? FPS farkı olur mu ya da soğutma.

XFX'in soğutması güzel, fan devrini %50 yaparsan soğutma konusunda zerre sorun yaşamazsın.

FPS farkı en iyi modelle arasında maksimum 3-4 FPS olur ki XFX'e de OC yapar ve aradaki farkı kapatırsın.

XFX'in soğutması güzel, fan devrini %50 yaparsan soğutma konusunda zerre sorun yaşamazsın.

FPS farkı en iyi modelle arasında maksimum 3-4 FPS olur ki XFX'e de OC yapar ve aradaki farkı kapatırsın.

XFX RX 6600 Swift alacağım XT ile arasında ki farklar neler hocam?

XT ile normal versiyon arasında %10-15'lik bir fark var. Eğer bütçen 3800-3900 TL'ye kadar çıkıyorsa piyasada 6600 XT Dual, Nitro veya Hellhound kartları var.

Son düzenleme:
XT ile normal versiyon arasında %10-15'lik bir fark var. Eğer bütçen 3800-3900 TL'ye kadar çıkıyorsa piyasada 6600 XT Dual, Nitro veya hellbound kartları var.

Almayı düşünüyorum ama güvenilir satıcı bulmak zor iş ya.

Sarı sitede 2 fotoğraflı 6600 XT hellhound var 4200 TL'ye, satıcının geçmişi güvenilir gösteriyor. Param Güvende ile satın almaya odaklanın.

Param Güvende ile alırsam daha pahaliya geliyor.

Sarı sitede 2 fotoğraflı 6600 XT hellhound var 4200 TL'ye, satıcının geçmişi güvenilir gösteriyor. Param Güvende ile satın almaya odaklanın.

Evet hocam buldum ilanı ama 13 ay miningde kullanılmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı