2. el RX 5600XT almak

Bütçe
3000
1000TL falan eklemem gerekiyor 3000 bandına bile zar zor çıktım hocam en makulu bu gözüküyor şu an.

Bence çok yüksek, bu fiyatın üstüne RX 6600 +500 TL ekleyip alman çok daha akıllı bir seçim olur yarın pişman olma ihtimalin olabilir. Arkadaşın dediği gibi sorun yaşayabilirsin ve bence 3000 TL'ye RX 5700XT alabiliyorsun aralarında bayağı performans farkı var. Tabii ki de son karar senin.

1000TL falan eklemem gerekiyor 3000 bandına bile zar zor çıktım hocam en makulu bu gözüküyor şu an.

Ne gibi sorunlar mesela?

Bu kartı ve 5700-5700XT'yi alanların bir kısmı zamanında çok sorun çekti, oyunlarda çökme, siyah ekrana düşme ve oyundan atma gibi gibi. Güncel driverlar ile pek sorun yaşayan görmedim, bende yaşamadım ancak bu durumu bilip alın bu kartı. Ayrıca bu kart çok hassas bir kart, sistemde kalitesiz parça varsa da bu sorunları yaşayabilirsiniz.

2500 - 2600 TL'den yukarı vermenizi tavsiye etmem. Fiyat pahalı bence üzerine biraz ekleyip RX 6600 almaya çalışın.

Bu arada arkadaş kartı açıp MX-6 macun ile yenilediğini söyledi içi açılmış olması tabii ki bir sorun ama sıcaklık değerleri düşük olduğu için korkmamı gerektiren bir durum yok değil mi?

Bu arada arkadaş kartı açıp MX-6 macun ile yenilediğini söyledi içi açılmış olması tabii ki bir sorun ama sıcaklık değerleri düşük olduğu için korkmamı gerektiren bir durum yok değil mi?

Hayır içi acilmasi çok büyük sorun teşkil etmez gayet doğal bir durum eğer sadece termal macun degisitiriliptemizlik yapıldıysa başka bir şey yapıldıysa bunu bilemeyiz.

Aynı fiyata ikinci el RX6600 almak daha mantıklı olur. Hem nispeten daha iyi hem daha stabil bir kart. 5000 serisinde çok fazla WattMan sorunu mevcuttu. Ayrıca 5600, Frame Generation özelliğine sahip değil.

Ben de RX 5700XT veya RX 6600 almak isterim ama o fiyatlara yok eğer varsa atarsanız iyi olur benim için.

Kartın 10dakikalık 0X MSAA FurMark testi yapıp test esnasında bir SS alıp atın bakalım fan hızı neymiş? MHz'ler ne durumda? Güç kullanımı kaç W civarlarında? Bir bakalım.

Ben de RX 5700XT veya RX 6600 almak isterim ama o fiyatlara yok eğer varsa atarsanız iyi olur benim için.
Sahibinden'de yüksek fiyatlara satılıyor. Forumları ve Facebook'daki ikinci el sayfaları takip edersen uyguna bulacağını düşünüyorum. Özellikle temiz riglerden çıkma mining kartları çok uygun olabiliyor.

Sahibinden'de yüksek fiyatlara satılıyor. Forumları ve Facebook'daki ikinci el sayfaları takip edersen uyguna bulacağını düşünüyorum. Özellikle temiz riglerden çıkma mining kartları çok uygun olabiliyor.

Yanlış değilsem aynı bu modeli 2800'e görmüştüm Facebook'ta.

Bence çok yüksek, bu fiyatın üstüne RX 6600 +500 TL ekleyip alman çok daha akıllı bir seçim olur yarın pişman olma ihtimalin olabilir. Arkadaşın dediği gibi sorun yaşayabilirsin ve bence 3000 TL'ye RX 5700XT alabiliyorsun aralarında bayağı performans farkı var. Tabii ki de son karar senin.

1701854009013.png

RX 6600 modelini 3650 TL'den satıyolar.

Merhaba kartı 12 Mayıs 2022'de mining yapmak için almıştım fakat ben aldıktan çok kısa bir süre sonra mining bitti kartlr elimizde kaldı :) Kartlr Ağustos 2022'den beri kutularında sıfır gibi duruyor. Her hangi bir sorun ve sıkıntıları yoktur. Elimde adetli olarak mevcut isteyene toplu olarak verebilirim. Kartlr Oksid bilişim garantilidir. FURMARK TESTİ 8XMSAA 4K DA FAN %100 DE MAX 50 DERECEYİ OTO FANDA %44 DE MAX 62 DERECEYİ GÖRÜYOR. açıklaması da bu

3350 TL gibi bir fiyata alabilirim sanırım testlerini yapıp alınır mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı