2. el RX 570'li sistem toplama

E.Ahmet001

Centipat
Arkadaşlar merhaba, ben ikinci el toplama PC almak istiyorum. Bütçem 2200/2300 arası, hangi bileşenleri önerirsiniz? Ekran kartı olarak RX 570 düşünüyorum ama mining olayı galiba çok o modelde. İşlemci, ekran kartı, PSU, kasa, anakart önerilerinizi almak istiyorum. Bu arada depolama olarak SSD mi alsam HDD mi yoksak az GB'lı ikisinden de mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sizi zor bir süreç bekliyor biyolojik ve psikolojik olarak epey yıpranacaksınız. Ben baya yol yürüdüğümü bilirim elimde 4 KG boş kasa ile taa kasayı Ulusa götürmüştüm parçaları test etmek için ama zahmetime değdi. Öncelikle bütçeniz gayet iyi PSU konusunda sıfır almanızı tercih ederim benim size önereceğim sistem şöyle:

RX 570 700 lira kutulu+garantili
Boş kasa 20 lira
H110M 230 lira
İ3 7100 500 lira
HDD 1 TB 120 lira
500W FSP 277 lira
8 GB DDR4 240 lira (sıfır)
=2087 lira.

Sorunuz olursa sorabillirsiniz.

Merhabalar. Bütçeniz az olduğu için SSD yerine okuma/yazma hızı yüksek HDD almanızı ve ikinci el alacaksanız test edip almanızı öneririm. Ayrıca ilerisi için yükseltme düşünmüyorsanız Xeon X3440, X3470 gibi işlemcilerle de sistem toplayabilirsiniz.

Öncelikle sizi zor bir süreç bekliyor biyolojik ve psikolojik olarak epey yıpranacaksınız. Ben baya yol yürüdüğümü bilirim elimde 4 KG boş kasa ile taa kasayı Ulusa götürmüştüm parçaları test etmek için ama zahmetime değdi. Öncelikle bütçeniz gayet iyi PSU konusunda sıfır almanızı tercih ederim benim size önereceğim sistem şöyle:

RX 570 700 lira kutulu+garantili
Boş kasa 20 lira
H110M 230 lira
İ3 7100 500 lira
HDD 1 TB 120 lira
500W FSP 277 lira
8 GB DDR4 240 lira (sıfır)
=2087 lira.

Sorunuz olursa sorabillirsiniz.
Hocam Intel yerine AMD bı sistem önerme şansını varmı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı