Wraith W60 mı W75 V2 BBL Edition mı?

EFma3str0

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, Wraith W60 ile W75 V2 BBL Edition arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Fiyat olarak değerlendirmeye gerek yok.

İlla ikisinden birisi olacaksa W75 V2, ama o fiyata G75 veya Jet75 en mantıklısı.

Hocam 2 şey soracağım birincisi jett 75 alınır mı?(Mantıklı dediğinize göre alınır ama)
İkincisi 3100tllik ile 3600tllik arasında ne fark var?

Switch farki var. 3600 TL olan model Kailh Magnetic God kullaniyor suanki en iyi manyetik switchlerden. Manyetik sartsa deger ancak ayni fiyata mekanikler daha iyi yazim hissiyati, malzeme kalitesi ve yalitim veriyor. Manyetigin sundugu pek birseyde yok.

Switch farki var. 3600 TL olan model Kailh magnetic god kullaniyor şu anki en iyi manyetik switchlerden. Manyetik sartsa deger ancak ayni fiyata mekanikler daha iyi yazim hissiyati, malzeme kalitesi ve yalitim veriyor. Manyetigin sundugu pek bir şeyde yok.

MCHOSE diye almak istemiştim mekaniklerede çok baktım ama bana uygun bir şey bulamadım X75'in de kasası çirkin, 3100TL'lik olanın herhangi bir muadilne göre eksisi yoksa alacağım galiba.

MCHOSE diye almak istemiştim mekaniklerede çok baktım ama bana uygun bir şey bulamadım X75'in de kasası çirkin, 3100TL'lik olanın herhangi bir muadilne göre eksisi yoksa alacağım galiba.

MCHOSE Z75S beklenebilir acele yoksa, ust kapagi tamamen aluminyum oldukca iyi bir klavye. Epomaker 75HE Tri klavyede iyi bir secenek ancak rengi uymayabilir. Manyetik amac sadece ama sadece rekabetci oyunlar degilse onermiyorum bir manyetik kullanicisi olarak.

Aslında g75 pro bekliyorum ama klavye işi benim için çok uzadı aylardır alamadım bir klavye. He75 i de düşündüm ama dediğiniz gibi rengi uymuyor. %80 FPS için diyelim kullanım amacı. Neden manyetik onermiyorsunuz?

Hocam 2 şey soracağım birincisi jett 75 alınır mı?(Mantıklı dediğinize göre alınır ama)
İkincisi 3100tllik ile 3600tllik arasında ne fark var?
Alınır, farkları switch olmalı.

Aslında g75 pro bekliyorum ama klavye işi benim için çok uzadı aylardır alamadım bir klavye. He75 i de düşündüm ama dediğiniz gibi rengi uymuyor. %80 FPS için diyelim kullanım amacı. Neden manyetik onermiyorsunuz?

Yukarida sebeplerini soyledim hocam. Hissiyattan yoksunlar, denk fiyattaki mekaniklerden ses, malzeme kalitesi ve yalitim olarakta oldukca gerideler. Snaptap ve RT ise tamamen sosyal medyanin abarttigi ozellikler. Gözde fazla buyuyor. Ortalam bir movementiniz varsa eger hissetmiyorsunuz.

Mekanik olarak ne önerirsiniz hocam? Mekanik tarafında güzel bir şey bulamıyorum maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı