Hocam 2 şey soracağım birincisi jett 75 alınır mı?(Mantıklı dediğinize göre alınır ama)İlla ikisinden birisi olacaksa W75 V2, ama o fiyata G75 veya Jet75 en mantıklısı.
Hocam 2 şey soracağım birincisi jett 75 alınır mı?(Mantıklı dediğinize göre alınır ama)
İkincisi 3100tllik ile 3600tllik arasında ne fark var?
Switch farki var. 3600 TL olan model Kailh magnetic god kullaniyor şu anki en iyi manyetik switchlerden. Manyetik sartsa deger ancak ayni fiyata mekanikler daha iyi yazim hissiyati, malzeme kalitesi ve yalitim veriyor. Manyetigin sundugu pek bir şeyde yok.
MCHOSE diye almak istemiştim mekaniklerede çok baktım ama bana uygun bir şey bulamadım X75'in de kasası çirkin, 3100TL'lik olanın herhangi bir muadilne göre eksisi yoksa alacağım galiba.
Alınır, farkları switch olmalı.Hocam 2 şey soracağım birincisi jett 75 alınır mı?(Mantıklı dediğinize göre alınır ama)
İkincisi 3100tllik ile 3600tllik arasında ne fark var?
Aslında g75 pro bekliyorum ama klavye işi benim için çok uzadı aylardır alamadım bir klavye. He75 i de düşündüm ama dediğiniz gibi rengi uymuyor. %80 FPS için diyelim kullanım amacı. Neden manyetik onermiyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.