2. El RX 580 4 GB alınır mı?

Makaleler
3
Canım sıkıldı ve elimdeki RX 570 4 GB ITX ekran kartını satmak istedim. 1500TL'ye satabildim kendisini. Normalde o fiyata gideceğini düşünmüyordum ama ne garip ki satıldı. Şimdi ise 1600TL fiyata RX580 4 GB Sapphire Nitro+ kartını buldum. Kutu mevcut faturası satan arkadaşın adına ve kart da işlem görmemiş. Sizce alınabilirliği nedir?

Canım sıkıldı ve elimdeki RX 570 4 GB ITX ekran kartını satmak istedim. 1500TL'ye satabildim kendisini. Normalde o fiyata gideceğini düşünmüyordum ama ne garip ki satıldı. Şimdi ise 1600TL fiyata RX580 4 GB Sapphire Nitro+ kartını buldum. Kutu mevcut faturası satan arkadaşın adına ve kart da işlem görmemiş. Sizce alınabilirliği nedir?

Ben RX 580 8 GB 256bit GDDR5 kullanıyorum. İyi bir işlemciyle canavar olur. Yüksek ayarlarda çok rahat oyun deneyimi sunuyor. Yükseltmek istediğimden satmayı düşünüyorum şu anlık.

Eğer dediğiniz gibi temizse affetmeyin derim.

4 gb versiyonu yerine 8 versiyonu tercih edebilirsiniz fiyata bağlı olarak onun haricinde alınabilinir 2000tl altına alınacak en iyi seçeneklerden hatta

Önemli olan RX570'i neden sattığınız. Çünkü RX580 ile arasında 5-6 FPS olacaktır.

Hocam kenarda 1000TL civarında param mevcut onu da ekleyip 2500TL civarındaki kartlara bakma fikri geçti aklımdan. 2500TL civarına kadar kart arayışına girdim. Sattığım RX570 de ITX modeldi fan sesi yüksekti rahatsız oluyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı