2. el RX 580 8 GB almak mantıklı mı?

Selam, 2. el RX 580 almak mantıklı mıdır? Mesela bu ekran kartını alsam sıkıntı çıkabilir mi?
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...s-dual-oc-rx-580-8gb-256-bit-1108355360/detay

Kanka bu adamdan RX 570 almıştım 4 GB, Hala kullanıyorum kartı miningde kullanmış ama temiz sorunsuz oynuyorum güzel bi şekilde, Muhtemelen bu kartda miningli ancak performansta herhangi bir sorun yaşamazsın adam kartlara güzel bakmış. Konudan bağımsız söylüyorum AMD RX serisinin optimizasyon sıkıntısı var aklım olsa 1650 Super alırdım bu fiyat bandında gtx 1650 super veya 1660 gibi bi kart bulabilirsin bence onlara yönel amd kart alınmaz.

Daha doğrusu bende şu anda ASUS Phoenix GTX 1650 Super 4 GB bulunmakta bunu satıp ısınma sorunu olmayan bir ekran kartı almak istiyorum mantıklı olur mu?
Yazımı yazdıktan sonra gördüm sende zaten 1650 super varmış pardon istersen ısınma sorunu için discord dan yardımcı olabilirim.

Kanka bu adamdan RX 570 almıştım 4 GB, hala kullanıyorum kartı miningde kullanmış ama temiz sorunsuz oynuyorum güzel bir şekilde, muhtemelen bu kartta miningli ancak performansta herhangi bir sorun yaşamazsın adam kartlara güzel bakmış. Konudan bağımsız söylüyorum AMD RX serisinin optimizasyon sıkıntısı var aklım olsa 1650 Super alırdım bu fiyat bandında GTX 1650 Super veya 1660 gibi bir kart bulabilirsin bence onlara yönel AMD kart alınmaz.

Yazımı yazdıktan sonra gördüm sende zaten 1650 Super varmış pardon istersen ısınma sorunu için Discord'dan yardımcı olabilirim.

Sıkıntı şu ekran kartı tek fanlı bundan dolayı oluyor ben tüm bakımlarını yapmama rağmen çok bir fark olmuyor kasanın havalandırmasıda iyi sıkıntı ekran kartında diye düşünüyorum bıktım artık ekran kartının sesli çalışmasında sıktı ekran kartı ve RX 580 8 GB performans bakımından daha iyi geliyor gözüme.

Fortnite üzerinde 150 küsur FPS civarı olduğunda 80 derece sabitlediğimde 60 oluyor GTA 5'te FPS sabit değilken 70 - 75 sabitken

Sıkıntı şu ekran kartı tek fanlı bundan dolayı oluyor ben tüm bakımlarını yapmama rağmen çok bir fark olmuyor kasanın havalandırmasıda iyi sıkıntı ekran kartında diye düşünüyorum bıktım artık ekran kartının sesli çalışmasında sıktı ekran kartı ve RX 580 8 GB performans bakımından daha iyi geliyor gözüme.
Yok kanka optimizasyon sıkıntısı var amd de inan bana ikidebi %0 a falan düşüyo kullanım veya Pc bi anda kapanıyo vs deli manyak şeyler Dediğim gibi discord dan istersen Undervolt Ve Sessiz performanslı çalışcak şekilde bi fan ayarıda bakabiliriz.

Yok kanka optimizasyon sıkıntısı var amd de inan bana ikidebi %0 a falan düşüyo kullanım veya Pc bi anda kapanıyo vs deli manyak şeyler Dediğim gibi discord dan istersen Undervolt Ve Sessiz performanslı çalışcak şekilde bi fan ayarıda bakabiliriz.
En Kötü ihtimal Çift fanlı bi 1650 super al veya 1660 vs. sakın amd ye geçme pişman olursun.

Selam, 2. el RX 580 almak mantıklı mıdır? Mesela bu ekran kartını alsam sıkıntı çıkabilir mi?
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...s-dual-oc-rx-580-8gb-256-bit-1108355360/detay

Usta neden böyle bir şey yapacaksın ki? Zaten ekran kartı fiyatları düştü gitti mining devri kapandığı için şu an mining yapılan cihazlar kol geziyor piyasada o yüzden. Direkt git sıfır bir RTX ekran kartı al tavsiyem ya da RTX istemiyorsan AMD alacağım diyorsan RX 6800'ler var hadi ucuz olsun diyorsan RX 6700 var.

Usta neden böyle bir şey yapacaksın ki? Zaten ekran kartı fiyatları düştü gitti mining devri kapandığı için şu an mining yapılan cihazlar kol geziyor piyasada o yüzden. Direkt git sıfır bir RTX ekran kartı al tavsiyem ya da RTX istemiyorsan AMD alacağım diyorsan RX 6800'ler var hadi ucuz olsun diyorsan RX
Miningli kartlar sorunlu kartlar değil,Test edip güzel bi kontrol sağladıktan sonra çok temiz kartlarda bulunabiliyor sıfıra 2 kat daha fazla para vermeye gerek yok bence.

Usta neden böyle bir şey yapacaksın ki? Zaten ekran kartı fiyatları düştü gitti mining devri kapandığı için şu an mining yapılan cihazlar kol geziyor piyasada o yüzden. Direkt git sıfır bir RTX ekran kartı al tavsiyem ya da RTX istemiyorsan AMD alacağım diyorsan RX 6800'ler var hadi ucuz olsun diyorsan RX 6700 var.

Amacım ekran kartımı satıp tekrar ekran kartı almak. Üstüne para eklemek istemiyorum.

Yok kanka optimizasyon sıkıntısı var AMD de inan bana ikidebi %0'a falan düşüyor kullanım veya PC bir anda kapanıyor vs deli manyak şeyler dediğim gibi Discord'dan istersen undervolt ve sessiz performanslı çalışcak şekilde bir fan ayarıda bakabiliriz.

En kötü ihtimal çift fanlı bir 1650 Super al veya 1660 vs. sakın AMD'ye geçme pişman olursun.

Durum sadece bu değil kartın estetik görünümüde kötü değişmek istiyorum artık.

Amacım ekran kartımı satıp tekrar ekran kartı almak. Üstüne para eklemek istemiyorum.

Durum sadece bu değil kartın estetik görünümüde kötü değişmek istiyorum artık.
Eğer kart değiştirmeyi düşünüyosan ikinci el rtx 2060 gibi kartlara yönelmelisin onun altındaki kartlar seni mutlu etmez yalandan nasıl kullanıldığını bilmediğin bi karta geçmenin manası yok. Az para biriktir rtx serisi kart al 3-3.5bine düzgün kartlar var. Dediğim gibi undervolt için yardımcı olabilirim istersen Maksimum 3-4 fps düşüşü yaşarsın ama kartın 60-65 derecede çalışır.

Kendi ekran kartın ne ki satıp aynı parayla yenisini alacaksın. Ayrıca aynı paraya alacağın ekran kartının anlamı ne? Satma kullan o zaman yoksa sen de mi bir işler peşindesin? Deminki arkadaş gibi.

Şaka mı bu herkes bunu normal mi karşılıyor? Kendi ekran kartını satıp aynı parayla yenisini almak ne demek normal bir şey mi bu?

Ekran kartım tek fanlı çift fanlı bir ekran kartına geçiş yapmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deminki arkadaş derken beni mi kastettin anlamadım ama?
Bi kaç ay idare et düzgün bi kart al sıf ısınıyo diye nasıl kullanıldığını bilmediğin bi karta geçmek saçma.

Kanka Undervolt Edip kartının ısınma sorununu çözebilirsin ama bilen biri yapması lazım.
Dediğim gibi yardımcı olabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı