2. el RX 6600 alınır mı?

Bütçe
4000

sLEdA

Kilopat
Merhaba. Bütçem maksimum 4000 civarı. 2. el ekran kartı almak istiyorum. Sahibinden'de biraz araştırdım ve 6600 civarı kartları alabileceğimi gördüm.
Sorum şuydu 2. el kartın bir videosunu aldım ancak FurMark değerleri çok düşük geldi. İnceler misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kart modeli XFX Swift 210 RX6600.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bütçem maksimum 4000 civarı. 2. el ekran kartı almak istiyorum. Sahibinden'de biraz araştırdım ve 6600 civarı kartları alabileceğimi gördüm.
Sorum şuydu 2. el kartın bir videosunu aldım ancak FurMark değerleri çok düşük geldi. İnceler misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

%100'de bile 75i geçmiyor zaten normal değerler.

Bu fiyatlara 6600XT bulunabiliyor.

Garantisi devam ediyormuş hatta. Şansınız varsa kaçırmazsınız.

Anormal değer dediğim FPS miktarı ve çektiği watt miktarı diğer 6600'lerle karşılaştırdığımda yaklasık yarı yarıya az geldi.

Teşekkür ederim satıcıya ulaşmaya çalışacağım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı