2. el RX 6600 XT sistem en hızlı nasıl satılır?

Efe Akay

Decapat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle, benim bir motor hayalim var ve kasamı satınca direk almak istiyorum ama kasamı bütün sitelere koymama rağmen ve normalinde altında satmama rağmen yine de hiç kimse bana geri dönüş yapmıyor. Bu benim çok sinirimi bozuyor sizce fiyat yanlış mı yani fazla mı koydum? Fiyatını veya nasıl daha hızlı bir şekilde satabilirim şu an sahibinden, Letgo, dolap, Facebook gibi bir sürü platforma ekledim yani kasamı ben hep bakımlı tutarım sıfırdan farksızdır. Ölü fiyatına vermeme rağmen ilgilenen kimse çıkmıyor.

i5-11400 işlemcisapphire Nitro+
RX 6600 XT ekran kartı.
16 (8×2) RAM.
500 GB M.2 SSD.
H510M-H anakart.
Corsair H100 sıvı soğutucu.

Bunlara toplamda 20k para istedim internette baktığımda böyle sistemler 25k falan koyulmuş hep ama yine de herkes onlara yöneliyor.

Çok hocam. Bileşenler eski, 5000 serileri vs çıkmışken kimse sisteminize 20k vermez. Sistem sizin, fiyat biçecek olan sizsiniz fakat ben maksimum 15k verirdim bu sisteme.

Toplama PC'ler zor satılıyor yeni hazır sistem almak için sarı siteye girdim adamlar GTX 1650 kasayı 30 bine satıyor yanında klavye mouse hediyemdir diyor. Bu sadece bir kişiye özel değil herkes böyle. Sanırım alanlar gerçekten varki fiyatlar düşmüyor…

Bu sistemin Max ederi 15k anca satılır ikinci elde. Biraz fazla söylemişsin nakit olarak. Hızlı satmak diye bir şey yok maalesef. Gören olur ciddi alıcıdır o şekilde haberleşip ancak satabiliyorsun. Beklemek icab ediyor malum.

Altta arkadaşın dediği gibi herkes yüksek fiyat girdiği için bende kafamdan böyle bir fiyat buldum.

Yüksek fiyat girenlerin hiçbiri satamıyor. Mecbur fiyatı düşürüyor merak etme. Senin bu sistemin ederi Max 15k.

Altta arkadaşın dediği gibi herkes yüksek fiyat girdiği için bende kafamdan böyle bir fiyat buldum.

Daha geçen biri bana direkt olarak wpden yazdı. 4060 i5 13400F monitör ve SteelSeries ekipmanlarla birilikte 30 bine verdim mesela.

Ölü fiyatına vermiyorsun, bilakis arkadaşların yazdığı gibi oldukça pahalıya satmaya çalışıyorsun. O aletin daha yeni parçalarla sıfırı toplanıyor 20k'ya. Senin sitede gördüğün ilanlar satılamayanlar zaten. Ben uzun zamandır ikinci el piyasasını gün gün takip edip ilanları favoriliyorum. Değerini bulan ilan 2 gün bile kalmadan satılıyor çoğunlukla. Diğerleriyse aylarca duruyor. Herkes de birbirinden görüp aşırı fiyatlara satmaya çalışıyor.

Ölü fiyatına vermiyorsun, bilakis arkadaşların yazdığı gibi oldukça pahalıya satmaya çalışıyorsun. O aletin daha yeni parçalarla sıfırı toplanıyor 20K'ya. Senin sitede gördüğün ilanlar satılamayanlar zaten. Ben uzun zamandır ikinci el piyasasını gün gün takip edip ilanları favoriliyorum. Değerini bulan ilan 2 gün bile kalmadan satılıyor çoğunlukla. Diğerleriyse aylarca duruyor. Herkes de birbirinden görüp aşırı fiyatlara satmaya çalışıyor.

Hocam o zaman sıvı soğutma kullanıyorum onu. Mesela alalı 3 ay falan oluyor sence en makul fiyat ne? Yardımcı olabilir misin Bana fiyat hakkında? Şey de yapabilirim sıvı soğutmayı çıkarıp yerine normal fanda takıp satabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı