2. el RX 6600XT alınır mı?

Bütçe
5000

EKMEKİSTAN

Decapat
Daha fazla  
Bayağıdır ekran kartı arıyordum bilgisayarcıda RX 6600 XT buldum 2. el sanırsam oyun oynanmış sadece sizce alınır mı? 4600 TL tuttu PSU yetersiz olduğu için benim PSU'yu alıp 650 watt takacağım dedi fiyat 4750 TL tutar dedi sizce alınır mı?

Dosya Ekleri

• IMG20230314164546.jpg
    IMG20230314164546.jpg
    78,6 KB · Görüntüleme: 43
Bayağıdır ekran kartı arıyordum bilgisayarcıda RX 6600 XT buldum 2. el sanırsam oyun oynanmış sadece sizce alınır mı? 4600 TL tuttu PSU yetersiz olduğu için benim PSU'yu alıp 650 watt takacağım dedi fiyat 4750 TL tutar dedi sizce alınır mı?
Mutlaka FurMark ve 3DMark testlerine sokun cihazı. Isı değerlerini kontrol edin. Kontrol etmeden almayın.

Bu kartın aşırı ısınma şikayeti var, diğer kartlara göre çok küçük, alabilirseniz ASUS Dual alın.

Hocam bende 2. eL Arock rx 6600 xt 8gb aldım 3 fanlı olması çok büyük bir avantaj düşünüyorsanız ısınma sorunu yaşamıyorum hiç

FurMark gibi programlarla ekran kartına yük bindirin sıcaklık değerleri iyise almayın.
Bu arada bilgisayarcının vereceği PSU da önemli vereceği PSU'nun modeli ne tam olarak?

FurMark gibi programlarla ekran kartına yük bindirin sıcaklık değerleri iyise almayın.
Bu arada bilgisayarcının vereceği PSU da önemli vereceği PSU'nun modeli ne tam olarak?
Sıcaklık değerleri iyiyse almayın mı? Hocam yanlış yazdınız herhalde.

500 watt güç kaynağı vereceğim markasını unuttum nereden bakılıyor

Çoğu anakarta uyar zaten önemli olan kasaya sığması.

Hiper Lux 3x1 var sığacağını düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı