2. el RX 6700 XT 12 GB alınır mı?

Sabredin, biraz daha araştırın. Mining yapılmamış kartlar bulursunuz.

Ama FurMark değerleri gayet iyi paylaştığınız kartın.

Hocam alan kişiler bir sorun yaşamamış.

Hocam alan kişiler bir sorun yaşamamış

IMG-20231022-WA0003.jpg
IMG-20231022-WA0004.jpg

Ekran kartı açılmamış temiz.

Kutu içeriği tam fatura ve garanti yok ama.

Hocam Facebook'ta buldum elinde 13 adet varmış alanlar sorun yaşamamış fiyat olarak gayet iyi satıcı astra bilişim.

Açıkçası yine de ben 200-300 TL fazla verip mining yapılmamış bir kart satın alırdım. Siz ilan açtınız mı kart arıyorum diye grupta?

Evet sadece bu arkadaş cevap verdi.

Postunuzun yorumlarına Kerem Kavas, ve Sidar Oğuz adlı kullanıcıları etiketleyebilirsiniz. İkisi de güvenilir satıcıdır. Kerem Kavas'ın elinde RX 6700 XT vardı. Mining yapılmamış, 6300 TL civarı bir fiyatı vardı.

Hocam miningli kartlarda ne gibi sorunlar olabilir.
Değerler gayet iyi fiyat olarak da uygun tutulmuş.

Muhtemelen hiçbir sorun olmaz. Yine de işi garantiye almanızı tavsiye ederim çünkü 200-300 TL fark ile mining yapılmamış kart almanız mümkün.

Postunuzun yorumlarına kerem kavas, ve sidar oğuz adlı kullanıcıları etiketleyebilirsiniz. İkisi de güvenilir satıcıdır. Kerem Kavas'ın elinde RX 6700 XT vardı. Mining yapılmamış, 6300 TL civarı bir fiyatı vardı.

Muhtemelen hiçbir sorun olmaz. Yine de işi garantiye almanızı tavsiye ederim çünkü 200-300 TL fark ile mining yapılmamış kart almanız mümkün.

Hocam arıyorum daha bende sizinle aynı fikirde yım acele etmiyorum sadece mining yapılmış olmasına rağmen değerleri gayet iyi onu demek istedim. Mining yapılmamış bulursam alırım, bir de hocam elimde sıfır hiç kullanılmamış Arc A750 var sizce ne kadara gider?

Postunuzun yorumlarına Kerem Kavas, ve Sidar Oğuz adlı kullanıcıları etiketleyebilirsiniz. İkisi de güvenilir satıcıdır. Kerem Kavas'ın elinde RX 6700 XT vardı. Mining yapılmamış, 6300 TL civarı bir fiyatı vardı.

Kerem kavas bumu?
Screenshot_2023-10-22-11-27-02-156_com.facebook.katana-edit.jpg
Sidar oğuz diye biri yok
Screenshot_2023-10-22-11-27-26-711_com.facebook.katana-edit.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı