2. el RX 6700 XT XFX vs Aorus vs Sapphire Pulse

RX 6800'lü sistem bulabilirseniz daha iyi olur ya.

Hocam GPU hazır bulduk GPU olmadan da bir kasa bulursak kasa, SSD, PSU falan olan kasa bulursak daha iyi olur.

Hocam o zaman bu satanlara gpusuz satar mısınız diye sormanız lazım komple olarak bu var satıcı GPU'yu ayrı olarak 8250 ilana koymuş sorarsanız büyük ihtimal gpusuz satar ama 5500 var bunda.

Hocam bunda R5 5500 var. Darboğaz olur 1080p'de. Ayrıca 18'e değmez bence. Siz uğraşmayın ya yormayın kendinizi. Ben ortaya karışık bir şeyler yaparım.

Şimdi 650W PSU lazım. Olabilirse sıfır 500 GB SSD fiyatına 2. el 1 TB SSD. Bulabilir misiniz? PSU 2. el olursa güzel olur.

Son düzenleme:
Hocam bunda R5 5500 var. Darboğaz olur 1080P'de. Ayrıca 18'e değmez bence. Siz uğraşmayın ya yormayın kendinizi. Ben ortaya karışık bir şeyler yaparım.

Şimdi 650W PSU lazım. Olabilirse sıfır 500 GB SSD fiyatına 2. el 1 TB SSD. Bulabilir misiniz? PSU 2. el olursa güzel olur.

Attığınız SSD iyi duruyor PSU olarak kismayip bunu alın bence PSU'dan kısmak bence mantıksız gene siz bilirsiniz bu fiyatlara sıfırda var ama siz ikinci ele takmış gibisiniz.

Attığınız SSD iyi duruyor PSU olarak kismayip bunu alın bence PSU'dan kısmak bence mantıksız gene siz bilirsiniz bu fiyatlara sıfırda var ama siz ikinci ele takmış gibisiniz.
Hocam illaha 2. el olmasına gerek yok. Kim ister ki zaten? Uygun diye ben 2. el istiyorum. Bütçem yok o yüzden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı