2.el RX570 5000 TL'ye alınır mı?

570 ve 1050 Ti gibi kartların sürücü desteği bitecek arkadaş bir nevi doğru söylüyor.
Ölü yatırım olur.
1050 Ti yerine gidin T600 alın.

Hocam sürücü destekeği bitmiş kartları da pahalı fiyatlara satıyorlar, yani bu ülkede hiçbir şeyin fiyatının inmediğinizi biliyorsunuzdur umarım kimse piyasadan altına satmaz malını RX 570'i şu an bana 2 bin TL fiyattan verecek varsa hemen alırım temizinden.

"Alınmaz" diyenlere seslenmek isterim. 2 Hafta önce Letgo'dan Sapphire RX 570 8 GB kartımı 7000 TL'ye sattım. Kart temiz olduğu için iyi paraya sattıgımı düşünüyorum. Alan arkadaşta minning amaçlı aldığını söylemişti zaten. Al, Sat yapan biri değilim. Bilgilendirmek amaçlı yazıyorum.

Hocam sürücü destekeği bitmiş kartları da pahalı fiyatlara satıyorlar, yani bu ülkede hiçbir şeyin fiyatının inmediğinizi biliyorsunuzdur umarım kimse piyasadan altına satmaz malını RX 570'i şu an bana 2 bin TL fiyattan verecek varsa hemen alırım temizinden.
Tabi canım düşük bir fiyata alabiliyorsan neden alamayasın ama burada ki amaç güncellik.
5K bütçesi olan adam şu an gidip RX570 almamalı az çok piyasayı biliyorsanız zaten indirimlerde daha iyi kartlar alabilir.
1650S biraz dişini sıkarsa 3050 alabilir.

Tabii canım düşük bir fiyata alabiliyorsan neden alamayasın ama burada ki amaç güncellik.
5K bütçesi olan adam şu an gidip RX570 almamalı az çok piyasayı biliyorsanız zaten indirimlerde daha iyi kartlar alabilir.
1650S biraz dişini sıkarsa 3050 alabilir.

Hocam keşke dediğiniz gini olsa 2 bin TL'ye RX 570 alsam ama yok işte 8 GB'lar 5000 6000 4 GB'lar 3500 falan a satıyorlar.

Kart temizse bence verilebilir. Onun testini de nasıl yaparsınız orasını bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı