SpRAY*
Kilopat
Rx 580 8 GB - AMD Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 841592454 bunu almayı düşünüyorum, bir bakın almam saçmamı olur yoksa fırsat mı?
Rx 580 8 GB - AMD Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 841592454 bunu almayı düşünüyorum, bir bakın almam saçmamı olur yoksa fırsat mı?
Oturduğunuz yere yakın mı? Yakınsa çok iyi olur daha iyi konuşursunuz.Rx 580 8 GB - AMD Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 841592454 bunu almayı düşünüyorum, bir bakın almam saçmamı olur yoksa fırsat mı?
Evi yakınsa kartı eve götürüp test edebilir. Tabii yanında satıcı da gelir.Kasa götürmek yorucu olur fakat çevrede bilgisayarcı varsa test ettirebilirsiniz.
açıklamasına ben gelirim yazmış burda bi bilgisayarcı var onunla konuştum 10 liraya takarız bakarız dediKasa götürmek yorucu olur fakat çevrede bilgisayarcı varsa test ettirebilirsiniz.
Alıcağınız yerde 3-4 saatlik FurMark testine sokup alın AMD ekran kartları 2.el olunca sıkıntılı olabiliyor.
3-4 saatlik FurMark testimi şaşırmışsınız siz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.