2. el S20 FE alınır mı?

Muhira

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Uzun süredir telefon arıyorum ama isteğim özellikleri 0 telefonlar pek karşılamıyor bende 2. ele yönelmek istedim ve aklıma ilk S20 FE geldi ve bunu buldum:https://www.sahibinden.com/ilan/iki...r-samsung-s.dragon-islemcili-1145178021/detay sizce bu bütçede 7000-9000 arası daha iyi 0 telefon ya da daha i 2. el telefon var mıdır not: Ekranının 6.5 inçten büyük olmasını istemiyorum.

Hocam aynı telefonun 8/256 olanı bende var güzel telefon fena değil kamerası az ışıkta cortluyor ama dışarıda açık havada gayet güzel bence alınabilir.

Hocam şimdi ben 4 ya da 5 aydır sıfır S20 FE 256 GB modelini kullanıyorum. Telefonun sıfırı 19.500 lerde gezerken 9500'de olması biraz garip. Şimdi deneyimlerimi anlatayım. Ön kamer kötü lakin arka kamera görsel zeka ile güzel. Ben bu telefonu işlemci odaklı aldığım için kamera pek beni ilgilendirmedi ama gene aktarmak istedim. Oyun konusuna gelince cihaz cidden ödün vermiyor ne kadar ısınırsa ısınsın. Isınma konusuna değinmişken cihaz 1 ya da 1.30 saat boyunca oynarsanız ısınıyor haberiniz ola. Pil konusuna gelirsek satan adam gece şarjda bırakıp, şarjda telefon kullanan biri ise pil zarar görmüş olacaktır. 120hz de 1,5 günü 60 hz'de 2-2,5 günü çıkarabiliyor. Alırken dikkatli olun saygılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı