Merhaba, yaşadığım şehirde S24FE 256 GB telefonu 22 bin liraya buldum. Eğer alırsam buluşup telefonu görerek alacağım. Satıcı telefonda herhangi bir ezik, çizik vb. fiziksel hasar bulunmadığını söyledi. Teknosa faturalı ve 21 ay garantisi var. Yani 3 ay kullanılmış, satıcı iPhone istediği için sattığını söyledi. Birinci sorum, sizce sıfır 128 GB almak daha mı mantıklı olur? İkinci sorum ise ben orada telefonu inceleyip sorunu var mı baktıktan sonra evde kullanırken sorun yaşarım diye korkuyorum, orada detaylı bir şekilde nasıl incelerim nelere dikkat etmeliyim? Bu arada 5 gün içinde acil telefona ihtiyacımın olduğunu da belirtmekte fayda var.
Edit: Yaklaşık aynı fiyata farklı bir satıcıdan kargoyla da alabilirim. Kargo bana ulaştıktan sonra 24 saat süremin olması bana daha mantıklı geliyor ayaküstü kontrol etmekten. Fakat cuma günü yurt dışına çıkıyorum ve kargo geç gelirse sorun olabilir. Ayrıca beyaz renk ve faturası gözükmüyor ilanda.
Edit: Yaklaşık aynı fiyata farklı bir satıcıdan kargoyla da alabilirim. Kargo bana ulaştıktan sonra 24 saat süremin olması bana daha mantıklı geliyor ayaküstü kontrol etmekten. Fakat cuma günü yurt dışına çıkıyorum ve kargo geç gelirse sorun olabilir. Ayrıca beyaz renk ve faturası gözükmüyor ilanda.
Son düzenleme: