Arkadaşlar 2K farkla S21 alınır mı sizce? 3 aylık cihaz.
Gerek yok eğer dediğin model sıkıntısız ve garantisi 14 ay ise.Arkadaşlar 2k farkla s21 alınır mı sizce? 3 aylık cihaz.
Tamamdır teşekkür ederim.E Fatura sorun olmaz.
Ne yapıyorlar ki hocam?İkinci el S21 FE alacağıma açıkçası sıfır S20 FE tercih ederim. (İkinci ele koyan adamların bazıları cihazı 6 ay değil 1 haftada ağlatıyor ondan öyle dedim)
Ne yapıyorlar ki hocam?
Hmm. Hocam yukarıda yazdım herhalde. 1 yıllıkmış. Garantisi var. Yenilenen telefonlsr var ya. Onlardan satıyorlar herhalde. Akrabamın tanıdığı yer.Bizim ülkenin bazı zeki insanları örneğin cihazın Knox sayacını bozmak adına Custom ROM kurabiliyor, Esnaflarda ise ikinci eli satarken orijinal şarj aleti ve varsa USB kablosunu değiştirme gibi büyük iyiliklerde bulunabiliyorlar. Hatta IMEI klonlayacak duruma kadar da aşağı düşebiliyorlar. Çeşit çeşit saçmalıkları zamanında deneyimlediğim için çok sorun etmiyorum. Samsung telefon alırken şarj soketinden başlıyorum Tıp bölümü öğrencisi gibi her yerini kadavra görürcesine inceliyorum, İnceliyorum ki sonradan telefoncu ile papaz olmayayım(Telefoncu böyle durumlarda her türlü ikna yeteneğini kullanıp seni babanla zor duruma düşürebilir) (Esnaf telefoncusundan veya şahıstan alacaksan kesinlikle yapman gerek)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.