2. el Samsung A50 alınır mı?

Fiyat iyi ama 16 GB çok az sorun yaşarsın.
Kullanan kişi 4-5 uygulama yükler maksimum. Galeriye de çok fotoğraf kaydeden biri değil. 16GB evet, yetersiz. Telefon şuan elimde, test etmek için aldım. Kullanılabilir 6GB yer sunuyor, epey az. Fiyat çok uygun gelince sormak istedim. 750TL'ye anlaşıldı fakat duruma göre 600TL'ye kadar düşebilirim pazarlıkla. Yanında adını ve modelini bilmediğim bir powerbank'te hediye edildi. Tek kusuru 16GB olması ve arka kamerası. Pili yeni değişmiş. Deji sanırım fakat emin değilim. Telefon sağlam gözüküyor ilk izlenimlerime göre.
600 TL'ye iyi bir iPhone SE 2016 bile bulamıyorsun, 6S için fiyat iyi. Kusurları da fiyatı sayesinde örteleyebiliriz. 16 GB telefon alacaksan kullanacağın maksimum uygulama sayısı 4-5 olmalı. Galeriye de çok fazla fotoğraf kaydedemiyorsun maalesef.
Aynen öyle, kullanacak kişi için 16GB bir sorun fakat alınmayacak büyüklükte bir sorun değil.

1 yıl hadi bilemedin 1.5-2 yıl.
Ben iPhone 6S Plus'in 16 GB versiyonu ile 2018-2020 yılları arasında dayanabildim ve şu şekilde söyleyeyim, bir defa cep telefonundan oyun oynamayı unutun, bütün fotoğraflarınız iCloud'ta olacak, çok uzun süreli yazışmaları cep telefonunuzda tutmayacaksınız, Safari dışında bir Web Tarayıcı kullanamazsınız, çok fazla sekme bulunduramazsınız ve sosyal medya uygulamalarınızı her 3-4 ayda bir silip geri yüklemeniz gerekecek birde unutmadan söyleyeyim cep telefonunu asla ayarlardan girip güncelleyemezsiniz iTunes'dan yapmanız gerekecektir ve her birisinin nedeni depolama olacaktır.

Fiyat mükemmel ancak 2 yıl idare etmeyecektir cihazın hafızası dolacaktır, sadece düz işlemler için ise dediklerimi ve okuduklarınızı göze alırım derseniz kullanılır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı