2. el Samsung S20 FE mi sıfır Xiaomi 11T yurt dışı mı?

Tabii ki S20 FE.
Samsung'un marka değeri 88 milyar dolar.
Xiaomi 12 milyar dolar.
Xiaomi CEO'su iPhone kullanıyor böyle bir marka işte Xiaomi.

Bende S20 FE kullanıyorum 25W ile 1 saatte hatya daha kısa sürede şarj ediyorum.
S20 FE Snapdragon.
Profilimden anlaşılır zaten.
MI10T PRO 30 dakikadan daha kısa sürede %100 şarj oluyor. 25 Watt günümüz telefonları için düşük kalıyor Samsung'un sevmediğim bir yönü bu. Şarj dolum süresi haricinde kalan her şeyden memnunum.

Çinli rakipleri 20 dakikada tam dolum sağlıyor.
Şarj hızı belirlemez telefonun kalitesini. O yüzden çokta önemli değil.

Çinli rakipleri 20 dakikada tam dolum sağlıyor.
Hocam çok sevindim şu anda. İlandaki fotoğrafa detaylı baktığımda ürünün Snapdragonlu versiyonlu modeli yazıyordu fotoğrafta. Samsung G780G. Eğer bir sorunu yoksa cihazın kesinlikle alacağım. Almadan önce satıcıya neleri denettirmeliyim? Kargoyla gelecek çünkü eğer alırsam.

Son düzenleme:
Kamera.
Pil durumu.
Ürün kodu sayfasını atsın.
Knox sayacı atmış mı diye kontrol ettir.
Çizik, defo, hasar.
Şarj hızı belirlemez telefonun kalitesini. O yüzden çokta önemli değil.

Hocam çok sevindim şu anda. İlandaki fotoğrafa detaylı baktığımda ürünün Snapdragonlu versiyonlu modeli yazıyordu fotoğrafta. Samsung G780G. Eğer bir sorunu yoksa cihazın kesinlikle alacağım. Almadan önce satıcıya neleri denettirmeliyim? Kargoyla gelecek çünkü eğer alırsam.

Samsung telefonlarda Knox çipi bulunur bu telefonu koruyan bir şey gibi düşünebiliriz.
Eğer ROM atılma durumu ister başka ülke ROM'u ister başka markanın ROM'u atılırsa Knox sayacı atar ve garanti dışı kalır.

Samsung telefonlarda Knox çipi bulunur bu telefonu koruyan bir şey gibi düşünebiliriz.
Eğer ROM atılma durumu ister başka ülke ROM'u ister başka markanın ROM'u atılırsa Knox sayacı atar ve garanti dışı kalır.
Distribütör Garantili yazıyor. Yani bir şey olduğunda yetkili servise gönderebilirim değilmi?

Distribütör Garantili yazıyor. Yani bir şey olduğunda yetkili servise gönderebilirim değil mi?

Hayır Knox sayacı atarsa garanti dışı kalır.
Mecbur para ödersiniz.

Benim.
Screenshot_20221224_230222_Settings.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı